U.E. Sants - U.At. Horta

U.E. Sants - U.At. Horta
El partit
U.E. Sants, 0 - U.At. Horta, 1

Lliga Elit (Jornada 24 - Temporada 2023/2024)
Data: 07/04/2024 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Enric Montero Casado. Fabio Canavese Pujol i Aleix Berenguer Frutos.
U.E. Sants
U.At. Horta
Les dades

U.E. Sants: Íker Camacho; Dani Lucea (Albert), Álex Ruiz, Sergio Peña, Paul Oulai; Prado (Borja Montejo), Jon Luna (Zaid), Cura; Alejandro Avilés, Eloi Pozuelo i Caresia (Óscar Fernández).
Suplents: Javi Boza, Llasera, Cristian Poyatos, Oriol Badia i Sergio Paz.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.

Canvis:
Entra Albert per Dani Lucea (min. 63).
Entra Zaid per Jon Luna (min. 77).
Entra Óscar Fernández per Caresia (min. 79).
Entra Borja Montejo per Prado (min. 89).
Sancions:
TG: Jon Luna (min. 54), Alejandro Avilés (min. 56).


U.At. Horta: León; Aregall, Clarà, Kevin, Nogales, Rodri; Rubén Cifuentes (Gibert), Vives (Dani), Bruno (Vilajosana); Otman (Jordi) i Ricki (Fabián).
Suplents: Samu, Víctor, Josa i Mario.
Técnics: Juan Camilo Vázquez.

Canvis:
Entra Vilajosana per Bruno (min. 67).
Entra Jordi per Otman (min. 71).
Entra Gibert per Rubén Cifuentes (min. 71).
Entra Dani per Vives (min. 79).
Entra Fabián per Ricki (min. 79).
Sancions:
TG: Nogales (min. 49), Juan Camilo Vázquez (min. 79).


Gols:
0-1 Nogales (min. 57).


Crònica:

I ja tenim la desena derrota de la temporada, en un derbi que ha tingut poc o gens de derbi, però que ha caigut de part dels d'Horta. La derrota santsenca s'explica en la barreja de tres causes. Per una banda l'Horta a vingut a esperar darrera i sortir a la contra a veure si enganxava una bona jugada. Algun cop si han arribat amb perill, però res que Iker no hagi solucionat. I a la segona part, a la sortida de una falta que no era, la pilota ha arribat a l'àrea, on un fort xut a acabat esmunyint-se per l'escaire de l'Iker. La segona causa, la tripleta arbitral, que han estat molt dolents. Dolents per tots dos equips, però al Sants li han tallat jugades per fores de joc molt dubtosos, un parell de mans clares no xiulades per ser involuntàries al seu criteri, o un munt de faltes no assenyalades. Es curiós que un partit, que ha estat net i polit, però ha tingut alguna entrada forta mereixedora de tarja, s'hagin mostrat només quatre targes, on dos d'elles son, una a l'entrenador de l'Horta per sortir de l'àrea tècnica i un altre a Avilés per cridar "¡¡¡Suya, suya, suya!!!". La tercera causa, i menys anecdòtica de les tres, es la falta de gol dels santsencs. No hem jugat malament. Tenim bona defensa. El mig del camp no existeix, sinó que es mes una primera línia de defensa, i fa la seva funció. Tenim bones bandes i mitges puntes. Caresia, Avilés i Paul han dut de corcoll a tot aquell que els han volgut frenar, però un cop la pilota és centra a l'àrea, no hi ha cap sensació de perill. Es aquella sensació de no ser capaços de marcar-li ni un gol a l'arc de Sant Martí. Tot i això el porter de l'Horta ha parat un parell que anaven dins, però son 21 gols en 24 jornades. Junts amb el Santboià tenim el pitjor registre de la lliga.
Dins de lo dolent de perdre, a nivell classificació no ens passarà gaire factura, ja que tot està mes o menys com abans del partit. El Granollers ha empatat i ens ha passat, però la resta d'equips de mitja taula cap avall, hem perdut els nostres respectius partits. Com a dada curiosa, el Sants ha estat l'únic equip aquesta jornada que ha jugat a casa i ha perdut. Així que tot està igual però queda un partit menys. Continuem a tres punts del descens i de ser últims. La propera jornada anem al camp del Palamós, i sortirem per Betevé, que està just darrera nostre amb un punt menys, i tots dos hem de guanyar per no caure al pou. I el Sants sap que després quedaran cinc jornada i en la meitat d'elles contra els que es juguen l'ascens.

Comentaris

Entrades populars