Torneig d’Històrics 2008

L’Hospitalet i Sants, primers rivals del XXIIIè Torneig d’Històrics

Autor: Gabriel Pérez
jueves, 24 abril de 2008


La sala de premsa del Narcís Sala ha acollit aquest dijous el sorteig del XXIIIè Torneig d’Històrics del futbol català, que se celebrarà el proper mes d’agost a l’estadi andreuenc. El Sant Andreu, que defensarà el títol, serà dels equips que obriran la competició, amb l’Hospitalet i el Sants.

Es pot dir que els quatribarrats han tingut sort ja que han esquivat els Segones B més potents –Badalona, Gramenet i Sabadell– i es trobaran amb un equip que, tret de miracle, difícilment estarà en aquesta categoria a l’estiu. Riberencs i verd-i-blancs obriran el foc a partir de dos quarts de set de la tarda del dia 4 d’agost.

En cas de quedar primer del seu grup, en una competició que es farà en format de triangular, el rival sortiria del grup 3, entre Badalona, Horta i Júpiter. Al grup 2 hi jugaran Gramenet, Europa i Martinenc i al grup 4 Sabadell, Premià i Masnou. Les semifinals es disputaran el dia 8 i la final el 9, transmesa en directe pel Canal 33.

La gran novetat d’aquesta edició, que ha presentat el president de l’organització, Rafael Joaquim, serà la disputa per primer cop del torneig en edició femenina. L’Espanyol i l’Estartit seran els dos participants en un partit que, en principi, s’ha de jugar el dia 9 a les dotze del migdia.

Els grups han quedat configurats de la següent forma:

Grup 1: CE L’Hospitalet – UE Sants – UE Sant Andreu: 4 d’agost (a partir de les 18.30 h.)
Grup 2: UDA Gramenet – FC Martinenc – CE Europa: 5 d’agost (a partir de les 18.30 h.)
Grup 3: CF Badalona – UA Horta – CE Júpiter: 6 d’agost (a partir de les 18.30 h.)
Grup 4: CE Sabadell FC – CE Ricoh Premià – CD Masnou: 7 d’agost (a partit de les 18.30 h.)
Semifinals: guanyador grup 1 – guanyador grup 3 / guanyador grup 2 – guanyador grup 4: 8 d’agost (a partir de les 18.30 h.).
Final: 9 d’agost (18.30 h. en directe pel Canal 33)

Noticia extreta de uesantandreu.cat

Comentaris

Entrades populars