Min. 54: Segunda amarilla a Xavi Pascual.
Min. 90: 2-2 Gol de Acosta.
Min. 91: Lesión de Siles.

Crónica
El buen fútbol en la segunda parte del Alcarràs no tuvo premio (Font: Manel - Diari Sport).

Un empat que ens ha costat molt car. Dos lesionats: Jota i Siles. Dos expulsats: Xavi Pascual i Verges, en un partit que vam acabar amb vuit jugadors.

El Alcarras va sortir al terreny de joc amb la intenció de marcar el primer gol molt ràpid, pressionant durant els deu primers minuts i duent la iniciativa del joc però sense perill. Mentre que el Sants arribava a porta i va disposar de diverses ocasions de gol, una d'elles en una rematada de cap que un defensa del Alcarrás va treure en la mateixa línia. A partir d'aquí, el joc es va fer mes dur per part del contrari i Jota va ser el primer a sofrir les conseqüències. Es va retirar del camp amb una forta protecció en el genoll i sense poder donar suport el peu en el sòl. Esperem que es recuperi aviat encara que d'entrada pinta seriós. En el seu lloc, va sortir Siles. I va ser a la fi de la primera part, seria el min. 43, quan el Sants es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Nabil que va controlar bé el baló, es va quedar sol davant el porter i va definir amb un excel·lent xut a porta.

Va començar la segona part, igual que la primera, amb una sortida en tromba del Alcarras però aquesta vegada amb resultats. De seguida va arribar el primer gol de l´equip local des de l'àrea petita en un embolic de teva/meva i la pilota que entra. Empat. I a continuació, una falta a la vora de l'àrea, bé llançada i rematada de cap a porteria que deixava el match 2-1

El partit havia canviat, el Alcarras es torna molt agressiu amb un joc poc net i l'àrbitre va prendre protagonisme. Expulsió de Xavi Pascual per doble targeta i expulsió de Verges
I quan tot semblava perdut, en l'últim minut del partit falta directa llançada per Acosta que empata el match. Minuts d'agonia, amb lesió de Siles en temps de descompte, luxació de muscle, li va sortir el braç, i final del partit amb poques llums.

Dir-vos, finalment, que l'expedició santsenca va acabar passant pel servei d'urgències de l'Hosp. Arnau de Vilanova de Lleida on van atendre a Siles, al que li desitgem una prompta recuperació. (Font: Joan - uesants.cat)