U.E. Sants - C.D. Roquetenc

El partit
U.E. Sants 1
C.D. Roquetenc 0
Camp Municipal de Magoria (22/02/2009 12:00)
Lliga, Jornada 14
Carlos, Oscar, Agustín, Moyano, Alex, Xavi Pascual, Gatell (Dani 75'), Siles (Edu 60'), Tacón (Manu 90'), Morales, Acosta (Cristian 92').
Povill, David Garcia (Nando 23'), David Cid, Julio (Vilanova 70'), Adell, Borrull, Lluis (Accensi 60'), Manel, Alex, Marc, Trullén (Javi Asín 46').
Suplents
Quim, Isaac, F. Avilés.
Marc Curto, Awgura, Moises, Alex.
Col.legiats
Guzmán Ruiz. Rico, Vicado.
T.A.: Xavi Pascual, Acosta, Edu, Alex 2 (89'). Nando, David Cid, Jav Asín, Marc 2 (76').
T.R.: ..

Incidencies
Min. 5: 1-0 Gol de Morales.
Min. 23: Sale Nando por David Garcia.
Min. 46: Sale Javi Asín por TRullén.
Min. 60: Sale Edu por Siles.
Min. 60: Sale Accensi por Lluis.
Min. 70: Sale Vilanova por Julio.
Min. 75: Sale Dani por Gatell
Min. 76: Segunda amarilla a Marc.
Min. 89: Segunda amarilla a Alex.
Min. 90: Sale Manu por Tacón.
Min. 92: Sale Cristian por Acosta.

Crónica

Un gol al minut 5 decideix el partit

El partit entre la U.E. de Sants i el Roquetenc, corresponent a la jornada catorze i que s'hauria d'haver jugat abans de les vacances de Nadal, va acabar amb una victòria local per la mínima. El partit, que es va decidir molt aviat, va estar ple de bones intencions, de pressió al joc rival i d'alguns detalls de qualitat, com la jugada del gol anul·lat a Morales, en què la combinació entre Gatell, Xavi Pascual i Acosta va ser fantàstica.

L'equip de Pep Margui, a més, va tenir la sort d'avançar-se al marcador molt aviat. Només van fer falta cinc minuts perquè Morales, inspiradíssim últimament de cara a porteria, avancés el Sants al marcador.

A partir d'aquí, el que millor va fer el Sants va ser anular l'atac del Roquetenc, que no va veure la porteria de Carlos Sánchez en cap moment. Passaven els minuts, i les ocasions del Sants també van desaparèixer. En tota la segona part van haver-hi poques, i a més no es van saber aprofitar. Però davant un rival anul·lat, amb un gol va haver-hi prou, i no es va haver de lamentar la falta de verticalitat en el joc. Ara el Sants es torna a apropar al Santfeliuenc, es retroba amb la quarta plaça a la classificació, i espera la visita a Magòria d'un conjunt que, d'entrada, hauria de ser assequible, el Sant Ildefons. (Isabel)

Imatges
U.E. Sants - C.D. Roquetenc
U.E. Sants - C.D. Roquetenc
U.E. Sants - C.D. Roquetenc

Comentaris

Entrades populars