T.A.: Oscar, Agustín, Alex, Vergés, Xavi Pascual, Morales. Nando, Tudela, Santi Acedo, Mendoza.

Min. 86: Sale Dani por Gatell.
Min. 90: Sale Manu por Morales.

Crónica
El Sants aguanta el ritme

Des que va començar la segona volta l'equip de Pep Margui manté un ritme trepidant que li ha permès arribar a la tercera posició a la taula i situar-se a només tres punts del líder, la Gimnàstica Iberiana, i a dos del segon classificat, el Torreforta. El darrer equip en caure davant del Sants ha estat El Catllar, que va rebre dos gols a Magòria. Així, amb aquests tres punts el conjunt santsenc ha superat en la classificació el Santfeliuenc, únic dels quatre equips del capdavant que ha caigut en la 24a jornada del campionat.

El Sants es va imposar ahir a Magòria a El Catllar en un partit molt treballat, en què el conjunt de Margui va haver de tenir paciència perquè arribessin els gols. La gran actuació del porter visitant, Dani, va fer que s'arribés al descans amb el 0 a 0 al marcador. El Catllar, endormiscat en tasques ofensives, es dedicava a intentar mantenir la porteria a zero. Finalment, va ser Gatell qui va aconseguir obrir el marcador, al minut 28 de la segona meitat, en un gran llançament de falta directe. Al 37 Edu, que ja havia marcat en la primera volta al camp de El Catllar, va fer el segon, i va col·locar el 2 a 0 definitiu al marcador, en un partit que el Sants va guanyar de forma merescuda, en què els errors en defensa van ser pràcticament inexistents, i en què el ritme de l'equip no va variar, mostrant una gran confiança en el seu joc i en les seves possibilitats. (Isabel) (Font: uesants.cat).

Merecida victoria de un Sants que fue superior en todo momento, per la magnifica actuación del guardameta Dani impidió que los locales abrieran antes el marcador y que este fuera mas abultado. (Font: Tania - Diari Sport)