Torneig historics 2009

Presentació del XXIV Torneig d’Històrics

Demà, a les 20 hores, al Narcís Sala es farà la presentació del tradicional torneig estiuenc que aplega als clubs històrics del futbol català i que aquest any es tornarà a celebrar a l'estadi andreuenc,


La sala de premsa del Narcís Sala acollirà demà al vespre (20 hores) la presentació del XXIV Torneig d’Històrics del futbol català, que a l’igual que l’any passat, es disputarà el proper mes d’agost a l’estadi andreuenc coincidint amb la celebració del Centenari del club.

Com sempre, els 12 equips participants (CE L’Hospitalet, UE Sants, UE Sant Andreu, UDA Gramenet, FC Martinenc, CE Europa, CF Badalona, UA Horta, CE Júpiter, CE Sabadell FC, CE Premià i CD Masnou) s’agruparan en quatre grups de tres dels quals hauran de sortir els quatre semifinalistes. El Badalona serà l’equip que defensi el títol després d’haver aixecat la copa l’agost passat en imposar-se al Martinenc per un contundent 7-0 en la final.

El torneig, de format triangular, també tindrà, a l’igual que l’any passat, la seva edició femenina. Enguany, la principal novetat serà la participació de l’equip femení del Barça. Així, als que ja van obrir foc la temporada passada (Espanyol i L’Estartit) s’afegiran les blaugrana.

Comentaris

Entrades populars