C.D. Roquetenc - U.E. Sants

El partit
C.D. Roquetenc 0
U.E. Sants 0
Camp Municipal de Roquetes (09/05/2009 16:30)
Lliga, Jornada 31
Josue, Otero (Marc 45'), Vilanova, Moises, Julio. Borrull, Lluis (David Garcia 55'), David Cid, Gallego, (De la Torre 71'), Javi, Manel (Gordo 86').
Carlos, Marçal (Nabil, 71'), Agustín, Alex (Dani 92'), Vergés, Xavi Pascual, Charly, Manu, Tacón, Oliver (Edu 58'), Acosta.
Suplents
.
.
Col.legiats
González Pleguezuelos..
T.A.: David Cid, Javi, Marc, Julio 2 (48'), Borull 2(69'). Marçal, Xavi Pascual, Manu.
T.R.: Moises (89'), Xavi Cid (Entrenador, 48')..
Incidencies
Min. 45: Sale Marc por Otero.
Min. 48: Segunda amarilla a Julio.
Min. 49: Roja a Xavi Cid (entrenador).
Min. 55: Sale David García por Lluis.
Min. 58: Sale Edu por Oliver.
Min. 69: Segunda amarilla a Borrull.
Min. 71: Sale De la Torre por Gallego.
Min. 71: Sale Nabil por Marçal.
Min. 86: Sale Gordo por Manel.
Min. 89: Roja a Moises.
Min. 92: Sale Dani por Alex.

Crónica
El Roquetenc dominó de inicio ante un Sants al que le costó entrar en el partido, pero que luego niveló el juego. Tras el descanso, y a medida que iban llegando las expulsiones de los jugadores locales, el Roquetenc se replegó y su rival, volcado, se topó con el meta juvenil debutante Josué, que con sus intervenciones evitó que se moviera el marcador del Municipal de les Roquetes.

Font (Sergi - Diari Sport)

Assatjament arbitral

El dissabte vam rebre un arbitratge escandalós, desproporcionat i sense justificació, ja que el Roquetenc va sumar un punt davant del Sants, acabant el partit amb tres jugadors expulsats. Gràcies a la bona actuació del poter Josué i del saber estar de la resta de jugadors, el Roquetenc va aixecar el cap i va lluitar en tot moment pel partit. - es fa molt difícil explicar un partit amb tres expulsions i sense cap entrada forta, ni cap agressió -. El millor de la jornada, el debut, amb 16 anys, del davanter Albert Gordo, pitxitxi del juvenil, i el retorn al camp de Josep Otero després de la greu lesió.

Comentaris

Entrades populars