Min. 83: Sale Nabil por Alex.
Min. 84: Roja directa a Cristian Prego.
Min. 85: Sale Mikel por Agustín.

Crónica
Mal resultado para un Sants que podía asegurarse matemáticamente la promoción a Primera Catalana, tras un encuentro muy trabado en el que no ha sabibido crear ocasiones ni aprovechar las pocas que tuvo. Por su parte el Viladecans aprovechó una y tuvo la fortuna de un autogol de Agustín para llevarse los tres puntos pese a acabar el partido con tan solo 8 jugadores.

Font (Tania - Diari Sport)

Mal comiat de temporada a Magòria

El penúltim partit del campionat, celebrat diumenge al camp de Magòria davant el Viladecans, es va saldar amb un resultat desfavorable pels homes de Pep Margui, que no van poder acomiadar-se de la seva afició amb una victòria. El 0 a 2 definitiu no va deixar de ser massa recompensa per un Viladecans que no va crear gaire perill sobre la porteria de Carlos, però que va tenir la sort i l'efectivitat que va faltar a l'equip verd-i-blanc.
Durant els primers minuts de partit, l'equip local va ser el que va comptar amb les millors ocasions. Dani Tacón va tenir la més clara en un mà a mà davant el porter rival. El xut ras i suau va topar directament contra les cames del porter. El defensa central del Sants Vergés també en va tenir un parell d'ocasions en rematar de cap algunes pilotes penjades a l'àrea. Cap d'elles va acabar amb gol i el Viladecans en la seva primera ocasió va aconseguir el primer gol del partit.
El Sants havia començat bé i va anar perdent profunditat, fins que a 10 minuts d'acabar el primer acte, el porter santsenc va fer un regal al Viladecans, que obtenia massa recompensa d'una primera part en què el Sants havia posat millor joc. La segona part va començar amb un 0 a 2 que va acabar essent insalvable pel segon classificat del campionat, que va continuar mantenint un major control de la pilota que el conjunt del Baix Llobregat, però que no va tenir prou velocitat i verticalitat, i tot i intentar-ho, es va quedar sense poder regalar un gol a l'afició santsenca.
Alhora, la derrota provisional del Santfeliuenc al camp del Torreforta -el partit es va suspendre a 20 minuts del final- fa que tot i no sumar cap punt, el Sants vegi assegurada de manera matemàtica la segona plaça de la lliga, independentment del que passi la setmana que ve en el darrer partit del campionat al camp de l'Horta.