U.E. DE SANTS 2 – MATARO SAD CE 2

El Sants s'abona a l'empat

Per quarta vegada de forma consecutiva, l'equip de Pep Margui empata, en aquesta ocasió, a dos gols, al camp de la Bàscula. El rival que va posar en problemes el conjunt blanc-i-verd va ser el Mataró, que arribava al camp del Sants com a un dels equips més assequibles per a poder obtenir la primera victòria del campionat.
Lluny d'això, l'equip santsenc es va haver de conformar amb un empat a dos remuntant un resultat que, de bon principi, no semblava que s'hauria de donar jugant a casa. Tot i que durant el primer acte va ser el Sants el que va posar més futbol, de nou els problemes en atac van fer que l'equip no mostrés la superioritat també al marcador. Així, en la primera ocasió de perill era el Mataró qui movia l'inicial 0 a 0, col·locant el primer gol al marcador. L'aconseguia Uri a quatre minuts del final de la primera part, i l'objectiu en part cambiava: tot i que la victòria encara era possible, el primer pas era aconseguir l'empat.
Ja en la segona part, l'empresa es va complicar una mica més quan Manu aconseguia el 0 a 2 en el minut 68. El col·legiat havia xiulat mans de Rangel dins de l'àrea. Manu transformava el penal i el Sants, a més a més, es quedava amb un home menys.
Aleshores Pep Margui va realitzar un dels canvis que van donar més joc al Sants en atac. David entrava en lloc de Carlitos i acompanyava en la davantera a Edu i Romario. David, en els pocs minuts que va disputar, va donar la velocitat a l'atac, aquella necessària per apropar-se amb perill a la porteria rival. Des que, a finals de la temporada passada Tacón havia marxat del Sants, no s'havia vist un jugador tan ràpid en la zona ofensiva del conjunt blanc-i-iverd. Aquesta substitució i l'embranzida que va agafar l'equip, potser perquè estant tot perdut ja només quedava jugar-se-la, el Sants va disputar una recta final de partit molt intensa, amb un joc més directe i, tot plegat, això va tenir els seus fruits. Fins a cinc vegades Romario va rematar de cap des de dins de l'àrea.
Sergio Monge, o el que és el mateix, Romario, es va convertir, junt amb Dani Acosta, en un dels protagonistes del partit. Sense ser un jugador que destaqui per l'alçada, es va guanyar un lloc a l'àrea per rematar totes les pilotes que es penjaven. Aquestes, majoritàriament, provenien de les botes d'Acosta.
Tot i jugar amb 10, el Sants va aconseguir en poc més d'un quart d'hora el que encara no havia aconseguit en tota la temporada, fer dos gols en un partit. Romario, bigolejador del diumenge, va rematar al fons de la xarxa al minut 82, i ho va tornar a fer al minut 93, quan l'àrbitre estava punt de xiular el final del partit.
Aconseguia el Sants el 2 a 2, el quart empat consecutiu de la temporada, com també el quart punt. Ara queda esperar que l'equip de Margui doni la sorpresa diumenge vinent al camp del Rubí, tercer classificat de la lliga amb 13 punts, per darrera de la Gramanet B i el Vilafranca. (Isa)

(font: uesants.cat)