U.E. DE SANTS 2 – U.E.TARREGA 2

De nou, empat

El primer equip blanc-i-verd està vivint una primera volta a la Primera Divisió Catalana en què sembla haver-se abonat a l’empat. Ahir, el conjunt entrenat per Pep Margui va sumar les setenes taules en el marcador en les 14 jornades de lliga disputades. És a dir, la meitat dels partits jugats s’han empatat, cosa que, en una lliga en què la victòria és premiada amb 3 punts, està perjudicant la posició a la taula d’un equip que pràcticament sempre fa mèrits per aconseguir la victòria.

En el darrer partit, va ser el Tàrrega el rival que va arrencar un punt de l’enfrontament contra el Sants. D’una primera part menys intensa, es va passar a un segon acte marcat per l’expulsió de Xavi Pascual als pocs minuts de reiniciar-se el partit. El Sants, amb 10 jugadors, i en un partit molt igualat, va trobar aleshores la forma de fer mal a la defensa rival, més avançada per la confiança que dóna saber-te superior en nombre sobre el terreny de joc. L’eina per superar al Tàrrega semblava ser la velocitat i verticalitat de David Haro, que guanyava l’esquena a la defensa rival pràcticament sempre que ho intentava. Però en una arribada per la banda esquerra va ser el Tàrrega qui va moure el marcador primer. Al minut 10, el capità visitant, Pijoan, enviava la pilota al fons de la xarxa de Carlos Sánchez. La reacció blanc-i-verda va ser ràpida, i dos minuts després Jordi Vergés foradava la porteria de Chine rematant de cap una falta servida per Acosta. Així, arribava l’empat a 1 al marcador, però encara s’havien de veure més gols.

Remuntava el Sants amb un home menys després que David aconseguís aprofitar una de les jugades marcades per la velocitat. Abans d’arribar al minut 20, el Sants guanyava 2 a 1. L’estratègia, doncs, tancar-se al darrera, i provar els contraatacs aprofitant la velocitat de David Haro. No van arribar moltes més ocasions pel Sants, però cal destacar que en tot el segon acte, al marge de la jugada del gol de Pijoan, Carlos Sánchez no va tenir molta feina. Defensivament el Sants va ser ferme, i no es va desconcentrar. Però a 3 minuts d’arribar al 90, el col·legiat va xiular penal. Quan semblava que el Sants podia tornar a lligar una victòria, tres jornades després, Nuno no va desaprofitar l’ocasió, i va tornar l’empat al marcador.

L’afició del Sants va marxar visiblement descontenta amb l’actuació arbitral. La propera oportunitat per sumar els tres punts, serà a casa del Vilassar de Mar, penúltim classificat del campionat.

(font: Isa - uesants.cat)