Les entitats esportives rebutgen l’augment de tarifes del camps de la Bàscula i la Satalia

Al districte de Sants-Montjuïc, dos dels seus camps de futbol, el de la Satalia, al Poble Sec; i el de la Bàscula, a la Zona Franca; han passat a tenir gespa artificial durant el 2009. Aquest canvi ha servit d'argument a l'administració per tal d'apujar-ne els preus d'ús i de lloguer. "Els equipaments esportius del districte han pujat un 0% [...] No hi ha un increment de cap dels preus sinó un preu nou perquè el nostre districte abans no tenia camps de gespa artificial i en aquest moment en té dos, al tenir unes instal·lacions noves s'han posat uns preus nous", comenta Josep Sans, gerent del Districte de Sants-Montjuïc.
Les entitats dels nostres barris però, no consideren justificat l'increment de les tarifes i asseguren que per a ells representa un gran inconvenient. "Sembla que les administracions no s’assabentin que els temps de crisi encara hi són i seguiran, i que tots plegats estem en una situació complicada i aquests increments no fan res més que complicar-nos l’existència", comenta Vicenç Bellido, president de la Unió Esportiva de Sants. "Es vol fer que hi hagi unes aportacions que no estan en consonància en com estan les instal·lacions en general", diu Jordi Suñé, president de la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria. Bellido afegeix que des de la seva entitat no entenen la "manca de sensibilitat" envers unes entitats que volen fomentar l'esport. A més, i especialment en el cas de la Satalia, que ha canviat el terreny de joc però no el conjunt de les instal·lacions, Suñé considera l'augment especialment injustificat: "En una instal·lació esportiva, i més com és el futbol, hi ha altres coses com per exemple els vestidors o l’enllumenat, l'entorn", diu.
El gerent del districte assegura que la instal·lació de camps de gespa era una demanda de les entitats i que aquestes ja sabien que implicaria un augment de les tarifes. Afegeix, a més, que són una minoria les que s'han queixat.

(font: el3.org)

Comentaris

Entrades populars