Un Guíxols sense empenta perd davant el Sants

El Guíxols perd a casa davant el Sants amb un gol al segon temps

L'equip empordanès no va saber trobar el camí de la porteria rival


El Guíxols i el Sants van disputar un partit igualat i poc destacat que es va emportar l'únic que va tenir un instant de lucidesa ofensiva.

El matx podria haver estat molt diferent si el Guíxols hagués transformat en gol alguna de les ocasions que va tenir en els minuts inicials. Al minut 1, Gabri es va topar amb una bona aturada de Pol, que va evitar el gol. Al 6' Borja ho va provar, però el seu llançament va sortir fora. El Sants, per la seva banda, no va tenir presència pels volts de la porteria defensada per Fàbrega en tot el primer temps. Caldria esperar a la segona part per veure en acció la davantera d'un dels equips revelació de la categoria, que es troba immers en una ratxa de deu partits sense perdre.

Als set minuts de la represa, Dani Haro es va trobar sol davant el porter guixolenc i el va batre amb una vaselina. Amb tot el segon temps per endavant, el Guíxols podria haver intentat una reacció, però va estar més aviat lluny de poder empatar. De fet, el gol va desequilibrar definitivament el partit, i els jugadors del Sants encara van tenir alguna opció per ampliar el seu avantatge.

(font: Josep Serrats - elpunt.cat)

Comentaris

Entrades populars