El Santfeliuenc FC, a retrobar-se amb el camí de la victòria contra el Sants

UE SANTS - SANTFELIUENC FC
Data: 21 de març
Hora: 12 del matí
Jornada 28
Estadi: Complex Esportiu de la Bàscula
Àrbitre: Miguel Ángel Vicente Leoz (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca i Sants 3 Ràdio (retransmissió íntegra on line)
Previsió del temps: Cel cobert amb possiblitat de pluja; temperatura de 15 graus


Sants i Santfeliuenc disputen aquest diumenge un partit entre dos històrics del futbol català que enguany han assolit l'ascens a Primera Divisió Catalana. Tots dos equips estan complint amb nota tot i que dels barcelonins s'esperava un xic més per la qualitat dels reforços que van arribar el passat estiu.
Al Santfeliuenc hi ha el convenciment que l'ensopegada del passat diumenge va ser un accident propi d'una categoria exigent i equilibradíssima on tots els equips poden ser perillosos. Certament el nostre Santfe està pagant una certa fragilitat a Les Grases. Per a diumenge Andrés González recupera Francisco però de ben segur perdrà David Hinojo i Rubén Quiles que van caure lesionats contra el Vilassar de Mar, per bé que les seves lesions són menors. Queden 33 punts en joc encara no hem dit l'última paraula i el feu improvisat del Sants ha de ser un magnífic escenari per sumar
Recordeu que el Complex Esportiu de La Bàscula, seu provisional del Sants per les obres de remodelació de Magòria, es troba al Carrer del Foc número 132, a tocar de l'anella olímpica de Montjuïc. Animeu-vos a donar suport un Santfe que está fent història en la primera participació a Primera Catalana.

UE Sants, un clàssic que ha recuperat pistonada
La UE Sants és tot un clàssic del futbol català i de l'associacionisme esportiu que aquesta temporada ha recuperat una categoria de prestigi. Els santsencs van fer un projecte atractiu amb fitxatges de qualitat com ara Ferran Pol, Marcos Forzinetti, Rangel, l'ex santfeliuenc Ivi, Romario... per bé que la gran sensació ha estat el menut interior dret David Haro, un dels futbolistes que més elogis han rebut i que al partit jugat a Sant Feliu va ser un malson per a la nostra cobertura. Els verd-i-blancs entrenats pel tècnic de l'ascens Pep Marguí han fet servir un equip tipus format per Ferran Pol; Óscar, Agustín, Rangel, Vergés; Xavi Pascual, David Haro, Marc Sardà, Carlitos; Acosta i Marcos Forzinetti. Els barcelonins van incorporar fa unes setmanes el davanter de la Rapitenca Dani Tacón i han recuperat un jugador important que havia estat baixa per lesió al llarg de molts mesos, Siles. Per a diumenge Marguí no podrà comptar amb els lesionats Morales i Óscar ni amb el sancionat Rangel.
El gran problema dels de Marguí ha descansat en la irregularitat: el principi de lliga va ser discret però hi va haver una reacció espectacular que va abocar els verd-i-blancs a coquetejar amb les posicions d'ascencs. De nou, una reculada va fer perdre els llocs capdavanters. I a finals de la primera volta una nova reacció els va donar opcions d'ascens. En aquestes últimes jornades de nou la irregularitat s'ha imposat i això els ha fet perdre pistonada i distanciar-se dels llocs d'ascens. A Sants tothom hi sospira pel retorn a Tercera Divisió en un temps no massa llarg.

Primera volta
Jornada 9 (1-11-2009) Santfeliuenc FC 0 - UE Sants 1 (Marcos Forzinetti, 39)




(font: J. Sarró - www.futbolclub.santfeliu.net)

Comentaris

Entrades populars