U.E. de SANTS 3 – RUBÍ 3

El Rubí treu petroli a la Bàscula

El Sants va ser incapaç d'imposar-se a un rival que va jugar molts minuts amb un home menys, tot i tenir la possessió de la pilota de forma destacada i tot i posar tot el joc al camp de la Bàscula. I és que els homes de Margui, tot i jugar-la més i mostrar-se, pel joc, superiors, no van saber culminar prou vegades les jugades d’atac, i van ser molt febles en defensa.

Així, la possessió de joc blanc i verda no es va transformar en superioritat en el resultat, mentre que el Rubí va saber treure tot el profit de les poques ocasions que va tenir.

L’equip capitanejat per Agustín, això sí, començava inspirat, i només set minuts després de l’inici de l’enfrontament, s’avançava al marcador quan Siles rematava al segon pal una pilota penjada per Tacón. L’alegria, això sí, durava poc, i al minut 15 Pol rematava un còrner des de dins l’àrea petita de Ferran Pol, enviant la pilota al fons de la xarxa blanc i verda. El Sants no es deixava vencer i reaccionava, continuant amb el seu joc amb paciència, i al minut 26, una jugada individual de Tacón acabava dins la porteria de Moreno, porter rival, que a punt va estar d’aturar el xut ras i sec del davanter santsenc. Però tampoc s’ensorrava el Rubí amb aquest segon gol, i tornava a trobar l’empat, en aquesta ocasió per mitjà de Pedro.

Així s’acabava el primer acte, deixant entreveure que qui tenia les coses de cara era el Sants, que tot i rebre el gol de l’empat, pel que fa al joc, es mostrava superior. La segona part, però, va ser igual d’oberta, però amb un joc més fosc, amb menys arribada, i amb menys velocitat. Es quedava el Rubí amb un jugador menys a la Bàscula, després que Garcia Membribe expulsés Miguel. Però el Sants no va trobar els forats ni amb superioritat numèrica, i de fet, va ser, en aquesta ocasió, el Rubí, el que es va avançar al marcador amb gol de Pedro. Quedava un quart d’hora de partit i el Sants ja no buscaba els tres punts, sino l’empat. Finalment, aquest arribava a dos minuts del final, quan Pol Ubach rematava al primer pal una pilota penjada per Acosta, que havia entrat en substitució de Carlitos.

Així doncs, el Sants treu un punt d’un partit en què, amb més garra i sort, hagués pogut treure una victòria, mentre que el Rubí va treure petroli d’un partit en què en molts aspectes es va veure superat, però va mostrar una efectivitat màxima per posar un just empat al marcador.

(font:Isa - el3.cat)

Comentaris

Entrades populars