EL SANT ANDREU, CLASSIFICAT PATINT I PER PENALS

L'equip més fort del torneig, in 'extremis'

El Sant Andreu (l'equip més potent del quadre del torneig) va patir per classificar-se per les semifinals de la XXVa edició de l'Històrics. El propi conjunt andreuenc i el Sants van deixar fora a les primeres de canvi a l'amfitrió i es van jugar la classificació entre ells, arribant a la tanda de penals. El resultat de la mateixa (4-2) va donar la classificació.

Sant Andreu 1 - 0 Martinenc

El partit que obria el torneig, entre l'equip més potent del calendari i l'amfitrió, no va oferir massa futbol però sí molta lluita, sobretot dels del Guinardó, conscients que en joc hi havia la possibilitat de donar una gran campanada en el 25è aniversari del torneig. Joel va estar a punt d'avançar als 'diables vermells' en una passada d'Uri a Morales, però el jugador no va tenir sort. L'exeuropeista Luís Blanco va tenir la primera gran oportunitat del Sant Andreu en un mà a mà amb el porter. Al minut 33, a dotze de la finalització del partidet, Moyano no va perdonar i va deixar el triomf en mans dels quadribarrats.

Fitxa del partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 1 (partits de 45 minuts)

SANT ANDREU: Morales, Pelegrí, Moyano, Uri, Curro, Héctor Bueno, Blanco, Aday, Miguélez, Joel i Àlex.

MARTINENC: Yammadou, Benjamín, Aitor, Miguel, David Amat, Héctor, Biescas, Ricardo, Castillo, Joel i Eduardo.

GOLS: 0-1 (33') Moyano.

ÀRBITRE: Martín Varas.

T.G.: Al jugador del Martinenc David Amat i al jugador del Sant Andreu Curro.

T.V.: Cap.

Martinenc 0 - 1 Sants

El duel entre el Martinenc i el Sants era decisiu per les aspiracions de tots dos equips. Un triomf del Martinenc encara li podria haver donat opcions a un triple empat final. El Sants, per la seva banda, sabia que un triomf li faria jugar-se l'accés a semifinals directament amb el Sant Andreu. Així va ser, un gol a la finalització del partit de Marcos Forzinetti, germà del jugador de l'Europa, va donar el triomf als santsencs de forma merescuda. El Martinenc es va mostrar desafortunat en atac i el Sants va mimar més la pilota.


Fitxa del partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 1 (partits de 45 minuts)

MARTINENC: Yammadou (Jordi, 13'), Miguel (Colinas, 13'), Amat, Càmara, César, Cornet, Ariel, Àxel, Vidal, Mohammed i Pol (Benjamín, 23').

SANTS: Jordi, Òscar, Rueda, Oriol, Fran, Gala, Marcos Forzinetti, Manu, Carlos, Cano i Acosta.

GOLS: 0-1 (39') Marcos Forzinetti.

ÀRBITRE: Company Jiménez.

T.G.: cap.

T.V.: Cap

Sant Andreu 0 - 0 Sants

El Sant Andreu, com a favorit, va començar dominant el partit clau del grup, si bé les millors ocasions les va tenir a les seves botes el Sants. Un xut llunyà de Bejarano, des de 30 metres, va obligar al porter andreuenc Oliver a respondre amb encert. Es podria dir que amb la suma del joc del primer i segon partit disputats, el Sants mereixia millor premi, però l'empat sense gols va portar als equips a la tanda de penals. Allà novament Oliver va ser decisiu i el seu equip, des dels onze metres, va obtenir bitllet per la penúltima ronda.

Fitxa del partit

XXV Torneig d'Històrics · Fase de grups · Grup 1 (partits de 45 minuts)

SANT ANDREU: Oliver, Poño, Pelegrí, Moyano (Manteca, 20'), Dani Guillén, Xavi Moro, Tarradellas, Héctor Garcia, Llobet, Matamala i Dani Martí.

SANTS: Carulla, Òscar, Oriol, Fran Avilés, Acosta, Rangel, Marcos Forzinetti (Bejarano, 13'), Xavi Pascual, Dani Tacón (Urrutia, 43'), Miguel Ángel i Hanza.

ÀRBITRE: Bertomeu Garcia.

T.G.: Va amonestar al jugador del Sants Xavi Pascual.

T.V.: Cap.

PENALS: 4-2


(font: ceeuropa.cat)

Comentaris

Entrades populars