LA XXVa EDICIÓ DEL TORNEIG D'HISTÒRICS ES POSA EN MARXA!

El Guinardó torna a acollir el campionat

Ha arribat la primera setmana d'agost, la setmana clàssica del Torneig d'Històrics del Futbol Català, un campionat que enguany celebra les seves noces d'argent tornant a l'escenari que el va veure néixer: el Municipal del Guinardó. El Sant Andreu i els amfitrions obriran el foc aquesta tarda a les 18:30 hores en un triangular on també hi figura el Sants.


El torneig més peculiar de Catalunya torna un estiu més a posar-se en marxa i ja van 25 edicions. El Masnou, enquadrat en el grup de l'Europa, defensarà el títol obtingut la temporada passada. El conjunt escapulat, que té en aquest torneig la seva particular maledicció, lluitarà per enèssima vegada per aixecar-lo per primer cop. El tercer en discòrdia que ho posarà molt i molt difícil -de fet és el màxim favorit del grup- és l'Espanyol B. Tots ells jugaran el darrer dia de la fase de grups, el proper dijous.

L'Històrics manté en els darrers anys defensors i detractors per igual. Hi ha els clàssics "de tota la vida" i aquells que pensen que el format de competició (el sistema triangular) està caducat. Sigui com sigui, tothom està pendent d'aquest campionat d'agost i ceeuropa.cat, web "oficiosa" dels darrers campionats -el torneig encara no compta amb portal web propi- tornarà a oferir tota l'actualitat, dia a dia, més enllà de la pura participació de l'equip gracienc.

Actualitat del torneig a ceeuropa.cat




(font: ceeuropa.cat)

Comentaris

Entrades populars