U.E. Sants - C.D. Montcada

El partit
U.E. Sants 1
C.D. Montcada 0
Complex esportiu La bàscula (26/09/2010 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 4
Partit totalment dominat pel Montcada, pero que va acabar guanyant el Sants. Els primers quince minuts van ser totalment del Montcada amb bons xuts, i grans parades de Carulla. Cap el minut quince el Sants va montar el primer contracop que els va fer despertar, i mica en mica a base de contracops és van repartir el domini del partit amb el Montcada. En el minut trenta en un bon contracop montat per la dreta, va acabar amb un xoc entre el davanter santsenc i el porter i un defensa del Montcada. La pilota va sortir cap el punt de penal on es trobava Acosta per rematar tot sol (Foto 3). La segona part va ser un continuu atac del Montaca, sempre ben resolt per Carulla i la defensa, i fins a falta de deu minuts el Sants no va trepitjar l'area, pero ho va fer amb perill. L'arbitre dolent per totes dues bandes, va estar més preocupat del que deien o deixaben de dir desde les banquetes que per les jugades decisibes del joc. Algún posible penalty que no va veure, la lesió del porter i el defensa del Montcada en la jugada del gol els cuals va trigar en veure, o la forta entrada que va provocar el canvi de Peque en la que no va apreciar res.
Com a nota curiosa, i trist en plena era de l'informació i perque no és el primer cop que els hi pasa a Sants i Montcada, el Montcada va jugar amb dos escuts. Un a la samarreta i un altre al pantaló, per la coincidencia de color en els uniformes.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Óscar, Rueda, Rangel, Manu, Frank, Ivi, Peque (Xavi Pascual 76'), Marcos González (Cano 76'), Dani Acosta i Forzinetti (Fabregat 80').

C.D. Montcada: Sergio, Jordi Mir, Javi López, Miki, Salvanyà, Heras, Andrés (Pasqui 87'), Quim Solano, Ivan Peralta (Kevin 76') i Pacheco (Norbert 67').
Col.legiats
Rubén Rengel Royo. José Asensio Tejero, Pedro Millán Agudo.
T.A.:Òscar, Franc, Ivi, Peque, Dani Acosta. Miki, Andrés, Ivan Peralta.
T.R.: Rangel (90').
Incidencies
Min. 30: Gol de Dani Acosta.
Min. 67: Entra Norbert por Pacheco.
Min. 69: Entra Xavi Pascual por Peque.
Min. 76: Entra Cano por Marcos González.
Min. 76': Entra Kevin por Iván Peralta.
Min. 80: Entra Fabregat por Forzinetti.
Min. 87: Entra Pasqui por Andrés.
Min. 90: Rangel.
Fotos (mes fotos)

U.E. Sants - C.D. Montcada (26/09/2010)
U.E. Sants - C.D. Montcada (26/09/2010)
U.E. Sants - C.D. Montcada (26/09/2010)

Comentaris

Entrades populars