U.E. Sants - U.E. Olot

El partit
U.E. Sants 1
U.E. Olot 1
Complex esportiu La bàscula (26/09/2010 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 8
La primera part va ser un joc del desproposits pels dos equips. No feian mes de tres pasades seguides sense perdre la pilota, ni recorrian més de cuatre pases sense donar-li la pilota al equip rival. Així va ser durant 40 minuts tret per un xut llunya de Acosta i una pilota que es va pasejar per davant de la porteria de Carulla sense arribar a entra. Els últims cinc minuts Cano va encadenar dos jugades que no va poder acabar en gol, i l'Olot va tindre una bona oportunitat ben resolta per Carulla. La segona part va començar molt animada per part del Sants, per exemple amb una pilota que va parar Aleix sobre la linea (video). Pero una jugada treta sense consequencies per Xavi Pascual va arribar a mans del porter de l'Olot que de fort xut la col.locà a l'area santsenca, on Rangel i Óscar al intentar treure-la xoquen entre ells, deixant-li la pilota els peus de Robert que tot sol bat a Carulla. A partir d'aquest moment el Sants és va fer amb la pilota i va crea un munt de oportunitats, que sempre acababen amb una rellisca, un mal xut, una cama d'un defensa. Així fins que Òscar va conectar amb Marcos per aconseguir el empat (video). A partir d'aquest moment el Sants va jugar mes amb el cor que amb el cap i va propiciar els primers atacs de l'Olot. Oblidant la primera part, en la segona el Sants va fer mertis per guanyar, pero el que valen son els gols. I pel que fa el Sants millor un punt que cap.
L'arbit va estar correcte, i no va influir en el resultat, encara que va anar a ensenyar targes a les banquetes d'aquelles que no enten ningú.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Óscar, Rangel, Uri, Manu, Xavi Pascual, Hamza, Frank (Santamaria 79′), Cano, Ivi (Marcos González 64'), Dani Acosta.

U.E. Olot: Aleix, Alex, Hereu, Juanjo, Edile, Alonso (Sergi 66′), Villaplana, Abel, Roger (Ferran 72′), Mito (Hostench 51′), Robert.
Col.legiats
Ramón Ricard Comella Gil. Antonio Montes Rodriguez, Javier Alguacil Aguilera.
T.A.:Rangel, Xavi Pascual, Fren, Vergés (a la banqueta). Villaplana, José Luis Parra
T.R.:.
Incidencies
Min. 51: Entra Joan Carre por Mito.
Min. 53: 0-1 Gol de Robert.
Min. 65: Entra Marcos González por Ivi.
Min. 71': Entra Ferràn por Roger.
Min. 76: Entra Sergi por Dani Alonso.
Min. 80: Entra Santamaría por Fran.
Min. 81: 1-1 Gol de Marcos González.
Fotos (mes fotos)

U.E. Sants- U.E. Olot (17/10/2010)U.E. Sants- U.E. Olot (17/10/2010)U.E. Sants- U.E. Olot (17/10/2010)
Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars