La U.E. Sants empata a 1 davant l'Olímpic Can Fatjó

L'informació ha estat extreta de el3.cat

Bon partit efectuat per l’equip de Pep Marguí el diumenge a La Bàscula davant el cinquè classificat, però sense obtenir de nou la recompensa dels 3 punts.
Primera part molt disputada per ambdós equips, que en tot moment van anar a aconseguir la victòria, tot i que va ser l’equip local el dominador del joc.
La Unió Esportiva de Sants, va realitzar el primer gol del match, mitjançant un gol des de la pena màxima, en que Xavi Pascual no va desaprofitar de transformar en el minut 30 de partit, arribant amb aquest resultat al descans.
A la represa, la intensitat del joc, va baixar de tal manera, que quan l’equip blanc-i-verd realitzava la seva primera substitució, un servei de banda tret de manera astuta, va servir per a que l’equip de Rubí aconseguís l’empat amb una mica de fortuna. Els minuts posteriors a aquest gol, seran favorables als visitants, els quals posaran setge a la porteria de Carulla. Superada aquesta petita angoixa, la U.E Sants, recuperarà el bon joc, i les clares ocasions per acabar marcant un gol que, entre el pal a vegades, la manca de punteria, o les bones intervencions del porter visitant, va fer que no es produís.
Finalment, un empat que torna a deixar un sabor força agredolç als bastants aficionats que van presenciar el partit, aprofitant la jornada electiva a la Presidència a la Generalitat de Catalunya.
Proper desplaçament, a Olesa de Montserrat, un altre dels equips capdavanters a la taula classificatòria.

Comentaris

Entrades populars