Olesa de Montserrat C.F. 1 - U.E. de SANTS 2

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Es veia a venir. Gran victòria per fi, la aconseguida per la U.E. Sants aquest diumenge a casa del cinquè classificat de la taula.

El partit per això, va començar de la pitjor manera possible, ja que abans de complir-se el primer minut, l'equip local va aconseguir posar-se pel davant del marcador en una jugada ràpida a on la defensa encara estava freda.

Amb aquest gol, semblava i es podia esperar el pitjor. Però el canvi de mentalitat, actitud i agressivitat va total per part dels visitants, qui feren que els locals pràcticament no s'apropessin més amb claredat.

Va ser el Sants, qui mitjançant Cano, Peque i Marcos González, avisessin amb diversos xuts de les seves possibilitats (un d'ells al pal). Finalment, una falta servida per Dani Acosta al costat del banderí de corner tot just abans d'arribar al descans, Edu Soler, la va materialitzar amb un cop de cap, aconseguint l'empat més que merescut.

A la represa, el Sants es va venjar, i li va retornar a l'Olesa el que havien fet al començament de partit, i en menys d'un minut, una falta servida de nou per Dani Acosta, va ser pentinada lleument per Cano, aconseguint posar-se per davant del marcador.

A partir d'aquí, els visitants van continuar mantenint un bon nivell, sobretot d'intensitat, que els hi va permetre (amb l'ajut d'un concentradíssim Carulla) aguantar el marcador tot i la inevitable empenta final dels locals per intentar la igualada mitjançant corners i faltes penjades a l'àrea.

Ara, l'equip de Sants, rebrà l'Igualada en un partit que es preveu també complicat, i que es disputarà en un horari diferent: 17:30h. al Municipal de La Bàscula.