Prèvia CF Olesa - Sants: Aquesta jornada si!

L'informació ha estat extreta de cfolesa.com

Prèvia CF Olesa - Sants: Aquesta jornada si!

olesaVS Sants

El Club de futbol Olesa intentarà trencar la dinàmica negativa de 4 jornades seguides sense guanyar aquest diumenge a dos quarts de 5 al Municipal de les Planes davant el Sants. Els de Jose Antonio Montes intentaran recuperar-se d'aquests mals resultats i donar una alegria a l'afició que vol veure com el seu equip torna a sumar 3 punts en un partit i no es despenja de la zona alta de la classificació de 1ª catalana. L'Olesa és 5è amb 23 punts, mentre el Sants és 16è amb 14. Montes comenta que "l'equip ha de demostrar que vol estar a dalt. Tots sabem que volem, però sobre el terreny de joc també ho hem d'ensenyar. Portem un mes sense guanyar i davant la nostre afició em de trencar aquesta dinàmica negativa per tornar a estar amb els millors."
El tècnic olesà no podrà comptar amb Rocamora, convalescent de l'operació de genoll, Dennís que ja ha iniciat la recuperació de la lesió muscular que va patir fa 15 dies i Álex Ros que segueix arrossegant problemes físics. Mentre podrà comptar amb Sergi Soler, Fran Rubio i Jordi Guarch que tot i entrenar amb el grup, han estat recuperant-se de problemes que han patit en les últimes setmanes.
Convocatòria: Coca, Marc, Guarch, Uri, Arguisuelas, Grima, Charly, Corbi, Juanje, Fité, Sergi Soler, Fran Rubio, Miki, Nogareda, Juanito, Peke, Manolo Casto i Pedro.

Comentaris

Entrades populars