Bany de gols del Tàrrega

L'informació ha estat extreta de segre.com

Vendrell i Pijuan lideren la golejada sobre el Sants tot i jugar l'últim quart d'hora amb deu jugadors per la lesió de Denís

El Sants gairebé no va...
El Sants gairebé no va oposar resistència al vendaval blaugrana ahir al Municipal de la Plana.El Sants gairebé no va oposar resistència al vendaval blaugrana ahir al Municipal de la Plana.

f. gasull | tàrrega
La UE Tàrrega va donar ahir un cop d'efecte al golejar 4 a 1 la Unió Esportiva Sants en un partit dominat de principi a fi per l'equip blaugrana. I això que els d'Edu March es van quedar amb deu jugadors a l'últim quart d'hora perquè el central Denís es va ressentir d'una lesió al turmell de la cama dreta quan l'equip lleidatà havia fet els tres canvis reglamentaris.
Dos gols a la primera part i dos més a la segona van confirmar la superioritat de l'equip blaugrana davant del Sants. En l'inici del partit, el Tàrrega va buscar amb insistència la porteria rival i, al primer minut, Palau va tindre la primera ocasió en una rematada de cap que no va posar en problemes el porter rival. El Tàrrega va sortir al camp amb les piles carregades i el Sants estava desaparegut. De fet, Raya, Pijuan i Vendrell van estar a punt d'inaugurar el marcador durant els primers 10 minuts del matx.
Després d'una certa davallada d'intensitat, al minut 27, Vendrell va rematar una centrada de Pijuan per l'esquerra i va marcar l'1-0. Al 32, Rey va tindre a les seues botes la possibilitat d'ampliar la diferència, però Carulla va estar molt encertat. No obstant, al 44, Chiné va treure de porteria i després d'un gran control, Pijuan va batre el porter. Un gol bonic, de traca i mocador, que posava fi a la primera meitat.
Al primer minut de la represa, el visitant González va donar senyals de vida del Sants amb un xut a boca de canó, que va tallar Chiné. En la jugada següent, Rey posava el tercer després d'una cavalcada per la dreta de Suàrez. Al 75, el Tàrrega es quedava amb deu homes al lesionar-se Denís, però, tot i així, encara arribaria un quart gol al minut 85, a la sortida d'un córner, quan Vendrell va cedir a la frontal perquè Palau posés el colofó al matí golejador del Tàrrega. Al 91, González aconseguia el gol de l'honor per al Sants.