El Tàrrega aconsegueix un triomf incontestable contra el Sants

L'informació ha estat extreta de lesportiudecatalunya.cat

El Tàrrega s'imposa amb claredat al Sants (4-1) i es manté en la lluita per l'ascens

El Tàrrega va mostrar ahir la seva superioritat sobre el terreny de joc i va esborrar el Sants del camp. El conjunt lleidatà va dominar l'enfrontament des del primer minut i no va donar cap possibilitat a un Sants que ja ha encadenat tres derrotes. En els primers minuts del matx, Raya, Pijuan i Vendrell haurien pogut inaugurar el marcador, i va ser aquest últim qui va desfer l'empat inicial en el minut 27 rematant una centrada de Pijuan. Abans del descans va ser el mateix Pijuan qui va ampliar l'avantatge dels locals amb un preciós gol. Després de la represa, González hauria pogut retallar les distàncies per al Sants, però Chiné va ser molt segur sota pals. En la jugada següent, Rey va marcar la tercera diana, i en el minut 85 Palau va sentenciar amb un xut des de la frontal de l'àrea. González va marcar el gol de l'honor del Sants en el temps afegit.

1
TÀRREGA:
Chiné, Palau, Robert Font, Denis, Vendrell, Roca, Raya (Rafa, 60'), Suàrez, Rey (Castellana, 70'), Kiko (Cortés, 75') i Pijuan.
SANTS:
Carulla, Óscar (Manu, 45'), Rangel (Santamaría, 70'), Escabrós, Vergés, Xavi Pascual, Ivi, Fran (Hamza, 45'), Cano, Peque i González.
GOLS:
1-0 (27') Vendrell. 2-0 (44') Pijuan. 3-0 (48') Rey. 4-0 (85') Palau. 4-1 (91') González.
ÀRBITRE:
Garcia Membrive.
T.G.:
Als locals Chiné, Raya, Rey i Rafa; i als visitants Pascual, Fran, Cano i González.