U.E. Sants 1
Gimnàstica Iberiana 1
Complex esportiu La bàscula (23/01/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 20
Va ser un partit sense historia i sense finalitzar. Desde el minut u, l'equip vermell va presionar insistentment al Sants el cual no va trobar mai el seu joc. En el primer atac amb cara i ulls, Cano va fer el 1 a 0. Pocs minuts mes tard, l'Iberiana empataba a la sortida d'un corner. Aquí es va acabar el fútbol. L'Iberiana va continuar presionant física i verbalment, i el Sants no va saber reaccionar ni jugant la segona part amb un home més. El partit va acabar quan una ampolla sorgida del grup de gent que estaba darrera de una gran bandera de l'Iberiana va sobrevolar el cap de l'àrbit.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Óscar, Rangel, Manu, Escabrós, Xavi Pascual, Peque, Fran (Ajaume 75'), Cano, Ivi, Marcos González.

Gimnàstica Iberiana: Pardo, Omar, Moyano, Carlos, Dani, Eric, Mario (Alex Garcia 54'), Manu, Adri (Pere 70'), Óscar, Guti.