C.D. Montcada 1 - U.E. de Sants 3

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Victòria merescuda i importantíssima la aconseguida en el Municipal de La Ferreria per part de l’equip de Sants.
El domini del partit va ser pràcticament sencer per l’equip blanc-i-verd que ahir exercia la seva tercera vestimenta de color vermell.

En el minut 14, Carlos Cano en línea de gol posarà en avantatge al Sants després d’una rematada de Hamza des de l’esquerra de l’àrea gran.
Deu minuts més tard, i en la primera acció destacada de l’equip local, arribaria l’empat, després d’un fort xut de falta llunyà de Salvanyà que s’estavellarà al travesser sorprenent a Carulla i la seva defensa, i a on Quim ho aprofitarà per introduir la pilota a la xarxa amb un cop de cap.
Abans del descans, la U.E. Sants continuarà tenint més el control de l’esfèrica, però seran els locals que disposaran d’una clara acció d’un contra un a on Tamudo no va estar encertat de cara a gol.

Només iniciar la segona meitat, al minut 46, de nou Carlos Cano, amb una gran acció, establiria l’1 a 2 després d’una centrada des de l’esquerra.
Aquest gol, va fer com es diu moltes vegades, de ‘gol psicològic’ ja que tira pels terres tot el que s’ha parlat durant el descans per l’equip que rep el gol. Això es notarà, i s’agreujarà quan Uri Escabrós, fes de cap l’1 a 3 després d’una centrada des del córner.

A partir d’aquí, partit plàcid pel Sants, a on els locals disposaran d’alguna acció per reduir distàncies, però a on els visitants també disposaran de clares ocasions per establir la sentència total.

Proper partit també molt important, a casa contra el Santfeliuenc, a on de ben segur serà un enfrontament amb ànims de revenja i de refer-se de l’ensopegada de l’anada.