U.E. RUBÍ: Suriñach, Canto (Xavi 47), Pol, Bayo, Germán, Julián, Fermo (Marc 69), Fernando, Medina, Juan Carlos i Pedro (Luis 81)
U.E. SANTS: Carulla, Fabregat, Rangel, Manu, Escabros, Xavi Pascual (Ibi 87), Hamza, Fran, Cano, Amador (Peque 45) i Marcos González
ARBITRE: Quintana Carmona (Col·legi de Girona, Sense Incidències), va ensenyar tarjetes grogues a German (75) i a Juan Carlos (84) per part del Rubí i a Fabregat (64), Rangel (86), Escabros (54) i Fran (54) per part del Sants
GOLS: 1-0 Juan Carlos (5), 2-0 Juan Carlos (29) i 2-1 Peque (59)

La Unió Esportiva Rubí es va retrobar novament amb la victòria al Municipal de Can Rosés el passat diumenge en un complicat partit davant dun rival que venia a buscar tres punts per allunyar-se de la zona complicada de la classificació.

Els rubinencs arribaven a lencontre plens de baixes degudes a les expulsions de la setmana pasada però amb el debut de Julian, tot i així al primer minut Pedro va enviar alta una pilota que el porter va deixar refusada dintre de larea i tan sols quatre minuts despres, al minut 5 una jugada de Pedro per banda Esquerra va trobar a Juan Carlos dintre de larea qui en dos intents va aconseguir ficar per davant els blanc-i-vermells.

El partit es possava a favor i el domini aclaparador del Rubí feia presagiar que un segon gol arribaria aviat. Fermo al minut 14 ho va poder aconseguir pero desprès duna bona jugada personal el porter visitant es va fer amb la pilota. Qui si va estar més encertat va ser de nou Juan Carlos al minut 29 quan va engaltar un fort llençament des de fora de larea que es va ficar dintre de la portería barcelonina establint el 2-0 i ficant en peu a tot els assistents al partit.

No va ser fins el minut 43 quan va arribar la primera jugada de perill visitant, en un contracop molt perillòs. Cano rebia dintre de larea pero laturada magistral amb els peus de Surinyach feia que el partit arribés al descans amb aquest resultat de 2-0.

A la represa, veient-se per sota en el marcador els visitants es van llençar a latac. Tot i així Pedro als deu de la repressa no va saber encertar dintre una gran oportunitat sol davant el porter que hauria significat la sentència.

Més encert va tenir el davanter Peque que, acabat dentrar al terreny de joc, va enviar la pilota al fons de la xarxa de la portería rubinenca de cap establint el 2-1 i amb mitja hora per davant. Justament, aquest momento va coincidir amb uns moments dindecisió de lequip local i Peque primer i Fran de xilena van comptabilitzar dues oportunitats clares amb les que Suri va evitar lempat i tres punts més molt importants per afiançar-se a la part alta de la classificació i la propera setmana visita a un camp complicat a les terres de lEbre per enfrontar-se al Tortosa.

Informar que la propera setmana el futbol base descansa degut a la celebració del Carnestoltes.