El camp del carrer Energia, pendent d’entrega

L'informació ha estat extreta de el3.org

A finals de l'any passat, des de la Secretaria General de l'Esport s'afirmava que a principis del mes de gener els equips del barri començarien a poder fer ús de la instal·lació

09/02/2011

El camp del carrer Energia, pendent d'entrega

Les entitats esportives dels nostres barris encara no fan ús del camp del carrer Energia, una instal·lació que, a priori, sembla acabada però on encara s'hi han de fer alguns petits retocs. Vicenç Bellido, president de la Unió Esportiva de Sants, explica: "El que sabem que encara s'ha de fer és canviar la grava, treure una pintada, aïllar una canonada de gas i fer una graderia tubular, el mateix que fa dos mesos".
A finals de l'any passat, des de la Secretaria General de l'Esport s'afirmava que a principis del mes de gener els equips començarien a poder fer ús de la instal·lació, però de moment, sembla que encara hi manquen alguns retocs. A més, amb el canvi de govern, encara no s'ha nomenat un nou delegat territorial, i és per això que les entitats no tenen ara interlocutor. Bellido comenta: "Fins que no es nomeni un nou representant territorial, no tindrem l'enllaç amb el Secretari General de l'Esport i és per això que ara estem desinformats. El problema de tot això és la poca informació que tenim les entitats del barri" i afegeix: "Nosaltres confiem en la Secretaria, de fet, vam inscriure tots els nostres equips al camp d'Energia i això ens suposa haver de trucar a uns 15 equips cada setmana per avisar-los que hi ha un canvi d'adreça i en alguns casos de data". De moment, els equips de la Unió Esportiva de Sants continuen jugant al camp de la Bàscula i repartint els seus entrenaments entre la Bàscula i Magòria. El president de l'entitat santsenca comenta: "A més, ens agradaria que els equips de Magòria es poguessin traslladar també per poder donar una empenta al projecte de Can Batlló".
A l'espera que es nomeni el nou representant de la demarcació de Barcelona de la Secretaria General de l'Esport, les entitats esportives dels nostres barris continuaran jugant i entrenant als camps de Magòria i la Bàscula.

Comentaris

Entrades populars