SANTS 1 IBERIANA 1
SANTS: Carulla, Escabros, Rangel, Manu, Vergés, Xavi Pascual, Peque, Gala, Cano, Marcos i Fabregat.
IBERIANA: Pardo, Moyano, Jon Ander, Carlos, Amat, Eric, Ermida, Dani, Guti, Oscar.
ÀRBITRE: Arnau Llompart Carbó.

Ahir al vespre es van acabar de jugar els dotze minuts que restaven del partit de primera catalana entre el Sants i la Gimnàstica Iberiana, corresponent a la vintena jornada i suspès amb 1-1 al marcador en el minut 78, després que un aficionat llancés una ampolla d’aigua al terreny de joc i l’àrbitre enviés els dos equips cap als vestidors. Ahir, ni el Sants ni la Gimnàstica Iberiana van ser capaços de marcar cap gol més i el resultat no va variar. De fet, cap dels dos equips tenir cap oportunitat clara de gol. Cal dir que els visitants van sortir al camp amb deu homes perquè fa un mes, en aquell partit, Manuel havia estat expulsat amb dues targetes grogues. / JESÚS DE LA FUENTE