La Gramenet B perd en els despatxos contra el Sants

L'informació ha estat extreta de futbolcatalunya.com

Ni és la primera ni serà l'última vegada que un club cau en una alineació indeguda encara que ara li ha tocat, segons publica aquest dimecres Mundo Deportivo, a la Gramenet B a l'alinear al seu jugador Iván contra el Sants.
La Gramenet no guanya per a disgustos aquesta temporada. Ni el primer equip ni el filial ni l'entitat en si encara que ara a qui li ha tocat és al filial que dirigeix Juan Moscoso per alineació indeguda del jugador Iván. Així es publica en Mundo Deportivo en aquest dimecres amb amargues declaracions del propi entrenador.
“Quan es van assabentar els va canviar l'ànim. Em va costar moltíssim fer-los entrenar el dilluns. És normal. Estàvem veient que sortíem del pou i que les coses anaven bé, i això ha caigut com una autèntica llosa”, va declarar Moscoso. Iván, que va veure la seva cinquena groga el cap de setmana anterior davant el Blanes, ni recordava tal circumstància com tampoc la van tenir en compte els delegats de l'equip. A més, la pròpia Federació catalana va enviar la comunicació oficial el divendres 4 quan només el personal d'oficina va poder assabentar-se no així els responsables tècnics. L'amargor de Moscoso està més que justificada: “La trajectòria de l'equip en aquesta segona volta està sent magnífica. Dels últims 15 punts, havíem fet 12, i ara, el que guanyem en el camp, ho anem a perdre en els despatxos. El Sants està en tot el seu dret d'impugnar, però a mi no m'agrada guanyar els partits així”.
En el cas que prosperi la petició de la UE Sants no només perdria el partit que va guanyar 0-1 sinó que se li imposarà el 3-0 oficial pel que els colomencs tornarien a ficar-se en la zona complicada de primera catalana

Comentaris

Entrades populars