Carulla, Escabrós, Rangel (Fabregat, 64'), Manu, Verges, Pascual, Cano, Fran (Peque, 63'), Israel (Edu, 77'), Ivi i Hamza.

RAPITENCA:
Raül, Cano, Puig, Mario, Pere, Granado (Hugo, 17'), Kuki (Forés, 82'), Edgar, Parra, Texidó, Callarisa (Cristian, 69').

GOLS:
1-0 (6') Cano. 2-0 (9') Fran. 3-0 (16') Escabrós. 3-1 (22') Teixidó. 3-2 (37) Parra. 3-3 (55') Parra. 4-3 (92') Fabregat.

ÀRBITRE:
Zardaín López.
T.G.:
Israel, del Sants. Kuki i Pere, de la Rapitenca.
T.V.:
Teixidó (doble amonestació, 52') de la Rapitenca.

La Rapitenca va acabar perdent un partit embogit i farcit de gols contra el Sants, en el minut 92, quan el jugador local Fabregat va marcar les diferències (4-3) en aprofitar una assistència d'Ivi. El principal error de la Rapitenca van ser les excessives facilitats defensives i la passivitat que va oferir davant el Sants. En tan sols un quart d'hora, els locals ja guanyaven per 3 a 0. Malgrat tot, el conjunt de Santi Palanca va aconseguir empatar un partit (3-3) que va acabar perdent.

El segon i el tercer gol del Sants van arribar a pilota aturada després de dos regals de la Rapitenca en defensa. Teixidó, que va acabar expulsat per doble amonestació en la segona part, va obrir el marcador i va començar el camí per aspirar a remuntar. Cinc minuts més tard, Parra escurçava distàncies (3-2).

La insistència de la Rapitenca va obtenir el seu fruit a l'inici del segon temps amb el 3 a 3, obra del mateix Parra, però en el temps afegit Fabregat va assegurar els tres punts per als de casa (4-3). La Rapitenca manté el sisè lloc gràcies a la derrota del Vilassar contra el Rubí (1-2).