U.E. Sants 4 - U.E. Rapitenca 3

L'informació ha estat extreta de el3.cat

Victòria treballada l'aconseguida aquesta setmana amb el debut a la banqueta del nou entrenador de l’entitat blanc-i-verda: Julià Garcia, en front al sisè classificat de la Lliga.
Un inici inimaginable, sorprenent, demolidor: 3 rematades a porteria, 3 gols. Aquest va ser el balanç inicial de la Unió Esportiva de Sants, en només 16 minuts de partit.
El conjunt visitant estava com tothom pràcticament al Municipal de La Bàscula, incrèdul. Però van tenir sort, en trobar-se amb una falta quelcom rigorosa al costat de la línia de l’àrea gran, que va aconseguir transformar magistralment el capità de l’equip tarragoní.
Amb això, la Rapitenca començarà a apretar, i se’n aprofitarà d’un Sants més relaxat amb un marcador molt favorable, aconseguint un altre gol en el tram final de la primera meitat (3-2), i inclús amb opcions de poder haver aconseguit l’empat abans del descans.
La represa estarà molt igualada, i semblava que es desequilibraria amb l’expulsió del capità visitant per doble amonestació al minut 54. Però pràcticament a la jugada següent, la Rapitenca feia el gol de l’empat neutralitzant així l’arrencada fulgurant dels locals.
En la resta de partit, els visitants donaran per bo l’empat, i amb un home menys replegaran files, i això farà que al equip de Sants arribés a porteria rival, però els hi costés trobar espais amb més facilitat.
Quan semblava que això conclouria d’aquesta manera, en el darrer minut una paret aèria a la frontal de l’àrea entre Cristian Fabregat i “Ivi”, permetria al primer afusellar la porteria rival sense deixar caure l’esfèrica, donant la victòria i 3 punts més que valuosos.
Sens dubte i de ben segur, una victòria terapèutica en el sentit anímic i psicològic, que tant de bo obri la porta a una millora de resultats a curt termini.
Proper partit ‘derbi’ contra el Poble Sec, un darrer classificat que mica en mica està millorant en el seu joc i que no posarà les coses fàcils en el seu terreny de joc.