U.E. Sants - C.P. San Cristóbal

El partit
U.E. Sants 1
C.P. San Cristóbal 0
Complex esportiu La bàscula (17/04/2011 17:30)
Lliga Primera Catalana, Jornada 32
Un partit sense historia peró amb un resultat molt positiu per el Sants, que amb aquest partit encadena cinc partits seguits puntuant, tres de ells guanyats.
El partit va ser intens pero sense que cap dels dos equips crees molt de perill a la porteria contraria. El mes destacable de la primera part va ser la lesió de Ismael al minut nou de manera fortuita al xocar amb un contrari, i el gol de Hamza en el minut 26 amb una bona pasada de Edu Allaume.
La segona part va continuar amb la mateixa tónica, pero sense cap gol. En el minut 68, Xavi Pascual també va sortir tocat.
El positiu del partit son els tres punts que fa que a falta de sis jornades el Sants ocupi la 14ª posició. El Poble Sec esta matemàticament descendit. El Blanes que ocupa l'altre plaça de descens esta a deu punts del Sants, cinc posicions per sota.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Escabrós, Rangel, Manu, Edu Soler, Cano, Xavi Pascual (Gala 68'), Ismael (Marcos González 9'), Edu Allaume (Fran 80'), Hamza.

C.P. San Cristóbal: Edgar, Santolaya, Jordi Hernández (Oliver 87’), Osuna, Arnau, Cristian (Ibai 74’), Chema, Arjona, Dame, David (Reyes 56’), Lordan.
Col.legiats
David Bertrian Moreno. Marcelino Asensio Lahuerta, Óscar Gómez Masegosa.

T.G.: Carulla, Escabros. Santolaya, Osuna, Chema, Lordan.
T.V.:..
Incidencies
Min. 9: Entra Marcos González per Ismael.
Min. 26: 1-0 Gol de Hamza.
Min. 56: Entra Reyes per David.
Min. 68: Entra Gala per Xavi Pascual.
Min. 74: Entra Ibai per Cristian.
Min. 80: Entra Fran per Edu Allaume.
Min. 87: Entra Oliver per Jordi Hernández.


Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars