CRÒNICA SANTS - CF OLESA

L'informació ha estat extreta de cfolesa.com

JORNADA 34

El central Arguisuelas, autor dels dos gols del CF Olesa, dedicant el primera al porter Coca.

Dos gols d'Arguisuelas en només 3 minuts serveixen al CF Olesa per sumar 3 punts que pràcticament donen la permanència matemàtica. Ivi ha fet el gol dels locals.
Jose Antonio Montes ha presentat un equip molt semblant al dels últims diumenges. A diferència de la setmana passada, tornava a l'equip Uri Serra al mig del camp. I el juvenil Albert Hidalgo ha estat per segona vegada titular amb el CF Olesa.
El CF Olesa ha començat molt bé el partit. De fet ha agafat el domini i s'ha mostrat ambiciós alhora de jugar a l'atac. I jugant a camp del Sants el conjunt olesà ha aconseguit afrontar diverses jugades a pilota aturada que han fet que arribessin els dos gols. Al minut 18 una falta servida per Sergi Soler, l'ha pentinat Arguisuelas posant el 0 a 1. I només 4 minuts més ha arribat el 0 a 2 amb els mateixos protagonistes. Córner servit per Sergi Soler i el central Arguisuelas a rematat amb potencia i introduint l'esfèrica a la porteria de Carulla. Un Olesa que ha seguit dominant el primer temps i semblava que marxaria al descans amb aquest avantatge quan una pilota morta dins l'àrea l'ha aprofitat Ivi per fer l'1 a 2 al límit de la mitja part.
Ja a la represa, el Sants volia aprofitar el gol fet abans del descans per intentar l'empat i de fet ha tingut més domini de l'esfèrica i ha disposat de més control. Tot i això, poques jugades clares de gol per part dels dos equips. La millor pels locals ha estat un xut duríssim de Carlos que el porter olesà Coca, amb grans reflexes, ha desviat. Mentre pels olesans Sergi Soler ha estat a punt de sentenciar el partit amb un xut que ha estat rebutjat entre Carulla i el pal. Destacar en debut en aquesta segona part del brasiler Baroni, que enceta la seva segona etapa a l'entitat olesana. Finalment i després d'uns minuts de patiment, el CF Olesa ha marxat a casa amb 3 punts més.
La setmana vinent, i en el que serà l'últim partit a Martorell, visitarà a l'Olesa el Tortosa.