NOTA INFORMATIVA SOBRE EL CAS U.E. SANTS-GRAMANET MILAN

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

 La Junta Directiva de la Unió Esportiva de Sants, reunida el 9 de maig de 2011, en relació a la sentència del Comitè d’apel.lació del passat 6-5-11, segons la qual sens retiren els 3 punts que el Comité de Competició ens va otorgar per alineació indeguda d’un jugador de la UDAT. Gramanet Milan en el partit del passat 6-3-11 vol fer saber el següent:
 
-Que acatem la sentència del Comitè d’apel.lació tot i no estar gens d´acord amb la seva decisió.
 
-Que el Comitè de Competició amb data 2-3-11 comunica a UDAT Gramanet Milan la sanció al jugador Ivan Ruiz amb un partit per acumulació d´amonestacions segons l’article 334. Aquesta resolució fou confirmada el 16-3-11 pel Comitè de Competició i comunicat a UDAT Gramanet Milan amb la pèrdua del partit Sants-Gramanet Milan amb resultat final de 3 a 0.
 
-Que els arguments presentats en el recurs interposat per UDAT Gramanet Milan, en cap cas desmenteixen que l’alineació del Jugador Iván Ruiz fos incorrecta per acumulació d’amonestacions i per tant motiu de sanció amb un partit.
 
-Que desconeixem els criteris que ha tingut en compte el Comitè d´apelació en aquest cas però entenem que no han estat els de l’aplicació del reglament.
 
-Que la demora entre el recurs presentat per UDAT Gramanet Milan (17-3-11) i la resolució del Comitè d´apelació (6-5-11) ens deixa fora de plaç per realitzar qualsevol fitxatge de reforç atés que l’esmentat plaç s´ha exhaurit.
 
-Que la Unió Esportiva de Sants es sent greument perjudicada en aquest cas i es guarda el dret de presentar recurs davant instàncies superiors esportives per aconseguir la revisió d’aquest procés en la confiança que el nostre club ha actuat en tot moment d’acord amb el reglament.
 
El que fem públic pel millor coneixement dels nostres socis, seguidors i mitjans de comunicació.
 
Junta Directiva de la UE de Sants                         Barcelona, 11 de maig de 2011

Resolució Comité Competició del 2-3-2011
Resolució Comité Competició del 16-3-2011

Comentaris

Entrades populars