U.E. Sants - C.D. Blanes

El partit
U.E. Sants 0
C.D. Blanes 1
Complex esportiu La bàscula (22/05/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 34
El Sants va desperdiciar la millor oportunidad que tenia per mantenir la categoria guanyant al Blanes que marca el descens, allunyan-se d'ell en punts, pero va jugar a aguantar el resultat i va ho va acabar pagant a la sortida d'un corner.
La primera part el Sants va sortir a l'atac, però va durar quinze minuts fins que amb el primer xut el blanes va pendre el control del partit.
La segona part el Sants va sortir descaradament a aguantar l'empat. A falta de quince minuts el porter del Blanes, Morales, va tallar un contracop del Sants tocant la pilota amb la ma fora de l'area i va ser expulsat. Pero a la seguent jugada Carulla va enviar a corner una pilota, i a la sortida del corner Moha va fer l'unic gol del partit. A partir de llavors el Sants va intentar sense encert igualar el partit.
La sensació al final del partit es deixar escapar una gran oportunidad, contra un rival mes debil, per por a no perdre. En mig del desconcert només es pot destacar a Marcos Gonzalez i les seves internades que var dur de cap a l'equip rival.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Rangel, Manu, Vergés, Edu Soler (Gala 60'), Taned (Cano 66'), Xavi Pascual, Edu Allaume, Ivi (Escabrós 81'), Marcos Gonzalez.

C.D. Blanes: Morales, Gerard, Ponsich, Aleix, Cussó, Touré (Monje 56'), Chema (Sergio 75'), Mario (Moha 68'), Alberto, Cervantes, Bassols.
Col.legiats
Ramón Ricard Comella Gil. Joan Ramón Rodriguez Abadal, Adelhaq Bendouda Tahiri.

T.G.: Manu, Pascual, Cano. Gerard, Cussó, Alberto, Cervantes, Monje, Sergio.
T.V.:.Morales (74').
Incidencies
Min. 56: Entra Monje per Touré.
Min. 60: Entra Gala per Edu Soler.
Min. 66: Entra Cano per Taned.
Min. 68: Entra Moha per Mario.
Min. 74: Morales.
Min. 75: Entra Sergio per Chema.
Min. 77: 0-1 Gol de Moha.
Min. 81: Entra Escabrós per Ivi.
Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars