U.E. Sants 1
C.F. Olesa de Montserrat 2
Complex esportiu La bàscula (08/05/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 32
Mala jornada per el Sants. Acavabem la jornada pasada quincens amb quaranta punts, i hem acabat aquesta divuitens i amb trentaset punts. Tres punts s'ha perdut perque han aceptat un dels recursos imposats per la Gramanet B, per alineació ilegal contra contra el Sants. Sembla que el Sants tornarà a recorre. Per un altre banda Gramenet B, Tortosa, Montcada van guanyar els seus respectius partits i ens van avançar en la clasificació.
El partit va començar amb un homenatje al equip juvenil que la temporada 60/61 es va proclamar campió de Catalunya. El partit va començar amb alternancia per totes dues bandes, pero dos errades de marcatge en jugades a pilota parada Arguisuelas va fer els dos gols visitants. A partir d'aqui Olesa es va limitar defendres amb ordre fins al final del partit. El Sants atacaba desordenadament, fins que just avans del descans Ivi feia el 1 a 2. La segona part el Sants va intentar empatar amb mes cor que cap i l'Olesa va tindre prou en aguantar el resultat. En resum un mal partit dels de casa, que juntament amb la resta de resultats i decisions de despatx fa que estem a cuatre punts del descens. De moment hem de fer vuit punts mes a Igualada (10è) i Tortosa (16è), i contra Blanes (19è) i Tarrega (4rt) a casa.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Escabrós, Manu, Fran, Xavi Pascual, Peque (Taned 72'), Edu Allaume (Joseph 83'), Cano, Ivi, Hamza.

C.F. Olesa de Montserrat: Coca, Ubach, Arguisuelas, Dennis, Àlex Roig, Uti, Manolo (Carlos 72’), Sergi Soler, Albert (Barovi 45’), Fran (Juanito 85’), Fité.