PRIMER EQUIP. PRAT 2-SANTS 1 (Pretemporada)

L'informació ha estat extreta de aeprat.com

Triomf ajustat del Prat davant la UE Sants de Primera Catalana. Després d’una primera part ensopida, els gols han arribat al segon temps, quan el partit s’ha obert. Ferran Vila i Larios, de nou des del punt de penal, han marcat els gols pratencs. Entremig, Dídac ha fet el de l’equip santsenc.
La primera part ha estat discreta, amb poc ritme i poques arribades. Els d’Agustín Vacas han portat el pes ofensiu. La velocitat de Ferran Vila l’han portat a rebre a la frontal un passi de Cazorla al minut 9. El jove extrem s’ha avançat al central i a la sortida del porter Carulla, però el seu xut ha sortit desviat per poc. Cinc minuts després ha estat el lateral Óscar Sierra qui ha rematat amb el cap un servei de falta, fregant el pal dret de la porteria. Als 20 minuts, una internada des de la dreta de Ferran ha acabat amb una centrada a la frontal que Blas ha rematat de primeres, però la pilota ha agafat l’efecte contrari i ha sortit desviada per poc en la millor acció pratenca. L’únic xut dels barcelonins, entrenats per Julià García, ha arribat en una falta llençada per Carlos Cano, que Toni ha desviat a córner als 28 minuts.

El segon temps ha tingut més ritme. Blas ha rematat de cap una falta botada per Jaime als 3 minuts, però el porter Carlos ha salvat a boca de canó. També ho ha provat el darrer fitxatge pratenc, Fran Bea, que ha xutat amb potència des de 30 metres i de nou el porter barceloní ha aturat. El gol local ha arribat als 22 de la represa. Fran fa un bon passi en profunditat per Ferran Vila, que ha controlat a l’àrea i ha fet un gran gol creuant la pilota a mitja alçada. La feina més complicada semblava feta, però el Sants ha reaccionat de manera fulminant, i un minut després, una bona acció de Raúl l’ha rematat Dídac a gol. La pilota ha botat a la base del pal i ha acabat entrant a la porteria pratenca. Matamala, que havia entrat en el segon temps, ha pogut fer el 2-1 amb una volea a l’àrea als 25 minuts, però el 2-1 definitiu ha arribat des del punt de penal, després d’una agafada a l’àrea que Larios ha transformat. Un Sants atrevit encara ha pogut tornar a igualar quan Carlos Cano ha enviat una falta frontal al travesser, després que el porter Isma l’agafés per la samarreta fora de l’àrea. Una acció que, en partit de competició, hagués deixat el Prat amb deu homes. El proper partit serà dissabte a les 19.00 hores al Sagnier davant l’Horta. I diumenge, presentació de la plantilla (18:30 hores) davant el Montcada.