La UE Valls ja coneix la derrota

L'informació ha estat extreta de eltravesser.cat

Després d'una victòria i un empat, ha arribat la derrota a la tercera jornada de lliga. Ha estat davant del Sants, un dels equips històrics del futbol català amateur que actualment juga al camp L'Energia, res a veure amb el bonic camp que disposaven en temporades anteriors.
Si en les dues primeres jornades de lliga dèiem que la UE Valls havia sortit amb bona predisposició de jugar a futbol i amb ganes de dominar des de l'inici i amb una bona pressió aquesta vegada no es pot dir el mateix ja que els primers minuts han estat de domini del Sants, que es trobava força còmode dins del camp i això provocava que disposessin de les primeres ocasions davant una UE Valls que jugava més enrederida que altres ocasions i sense tenir les idees massa clares, sobretot en defensa que els ha costat controlar l'atac del Sants en alguns moments del partit.
Als primers minuts Xavi Saperas ja hagut de lluïr-se en una bona estirada. Durant els primers 20 minuts els vallencs no han inquietat la porteria local i només Jusi ha pogut provar el porter amb un xut fluix. L'equip de Fernàndez els costava tenir el control de l'esfèric i treure la pilota des de la primera línia perquè l'equip juguès al camp del Sants però era el Sants qui apretava i inquietava a la porteria vallenca. Després d'un xut d'Ike, sense perill, el Sants ha engegat un contraatac que Saperas ha enviat a còrner. Després d'un segon còrner arribava el gol local en un xut ras i col·locat al pal dret del porter de Bràfim que res podia fer per veure com la UE Valls es possava enrera al marcador. La primera part dels vallencs no ha estat bona tot i que ens els darrers minuts han intentat arribar més a la porteria rival. Abans d'acabar-se la primera part, Gerard Gomà Camps ha hagut d'està substituit per una lesió que el tindrà apartat un mes dels terrenys de joc.
La segona part, la UE Valls ha millorat la seva imatge i ha començat a controlar més el partit davant d'un Sants que s'ha limitat a defensar i a especular amb el resultat. Tot i així, els barcelonins no reunciaven a l'atac i això ha provocat que en una falta, i després d'una fluixa defensa, els locals marquèssin el 2-0. Els vallencs abans d'aquest segon gol havia tingut alguna aproximació com un xut de Leo i un altre de Joseba. El partit arribava als minuts finals i en una bona jugada d'atac de la UE Valls un jugador vallenc cau dins l'àrea i es xiula penal. José Ramón enganyant al porter retalla distàncies (2-1) quan quedaven menys de 10 minuts. Tot i la pressió en els minuts que restaven i disposar d'alguna ocasió en pilota aturada, la UE Valls no ha tingut temps d'aconseguir el gol de l'empat.