El CFI encaixa una derrota a les Comes

L'informació ha estat extreta de anoiadiari.cat

Fins aquest diumenge el CFI s’havia mantingut invicte a casa, els bons resultats a les Comes mantenien l’equip igualadí a la meitat de la taula però la visita del Sants ha trencat els esquemes. Tot i que el partit ha començat bé amb un gol local de Fran Arévalo, els barcelonins han aconseguit capgirar el marcador en el tram final del partit.

No ha estat fins al minut 57 que el jugador de l’Igualada, Fran Arévalo, ha inaugurat el marcador fent l’1-0. A partir d’aquest moment, l’Igualada, que dominava el partit, ha tingut dues ocasions clares de gol que no han acabat al fons de la xarxa.

Amb només un gol de diferència, l’Igualada seguia buscant el segon però un penal per mans dins de l’àrea xiulat a l’equip local ha estat convertit en gol per Cano al minut 73. Un fet que ha donat ales al Sants i que ha desmuntat l’equip igualadí. D’aquesta manera, el Sants ha aconseguit marcar el gol de la victòria a manca de tres minuts pel final.

Amb aquesta derrota, l’equip es queda amb 9 punts i a la part inferior de la taula classificatòria. La propera jornada de lliga, la 8a es jugarà a casa de la Rapitenca.