El Sants segon després de la victòria davant l'Igualada

L'informació ha estat extreta de elwebdesants.com

Cano remata la bona feina de l'equip amb dos gols, en els últims minuts del partit

La setena jornada de la Primera Catalana ha portat al conjunt santsentc una nova victòria a domicili.

Els gols van trigar i molt, tots a la segona part. Primer marcava l'Igualada, amb un gol de Francesc Arevalo al minut 57de partit. El Sants, que volia mantenir la bona ratxa de partits guanyants, continuava intentant-ho de totes les maneres possibles fins que ho va aconseguir amb un gol de Cano a falta d'un quart d'hora del final del partit. El nou de referència del Sants tornava a demostrar la seva valua davant del gol marcant en el minut 87 el definitiu 1-2.

Aquest triomf situa a l'equip de Julià Garcia segons amb 16 punt i a cinc del líder, Tàrrega que encara no ha perdut cap partit.

El Dinamic Batlló Esportiu i Mercat Nou Magòria, continuen amb la seva mala ratxa i acaben els seus partis amb dues derrotes, situant-los en els dues últimes posicions de la classificació del grup 10 de la Tercera Catalana.