U.E. Sants - C.F. Igualada

El partit
U.E. Sants 1
C.F. Igualada 1
Camp de L'Energia (18/03/2012 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 24)
Després del dolentíssim partit de la jornada passada, ha tornat el bon futbol al camp de l'Energia, però el futbol te aquestes coses. Fa set dies vam jugar malament i vam guanyar, avui em jugat be i em empatat. Potser el Sants no es mereixia empatar, però normalment quan perdonàs masses oportunitats aquestes coses acaben passant.
La primera part del Sants ha estat molt bona, no es que hagi dominat al Igualada, però no ha passat cap angunia i ha creat moltes oportunitats. A la primera part s'ha de destacar fins a tres pals del santsencs que demostraven el punt de mala sort, i el gran gol de Michael ja cap al final de la primera part. També s'ha de ressenyar que en els inicis d'aquesta primera part Arnau, jugador del Igualada, s'ha lesionat en una falta que des de la banda no semblava greu, però finalment ha marxat del camp, pel seu propi peu, però cap a una amb ambulància.
La segona començava amb el quart pal i començava el run run de que en una jugada aïllada l'Igualada empates. El partit ha entrat llavors en una fase que semblava que a tots dos ja els hi estava be el resultat, però poc a poc l'Igualada ha començat a creure-hi i a donar-li feina a Carulla que l'ha resolt molt be. A falta d'un quart d'hora ha arribat la jugada que tothom temia. El Sants perd una pilota la mig del camp amb una falta que l'arbitre no assenyala, i mentre el public s'enfada i la defensa es despista, en dos passades la pilota li arriba a Fran dins de l'àrea petita, on la controla i marca. Llavors el Sants ha tornat a endollar-se al partit, amb un cinquè pal, un parell de xuts de Michael i Teixe, i una gran jugada cap al final de Xavi que Michael no arriba a rematar, però el resultat ja no ha canviat.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Vergés, Castillo, Alberto, Xavi Pascual, Edu Soler (Robert 85'), Peque (Texeira 79'), Michael , Raúl Hernández (Mario 67'), Juste (Alex Burch 46').

C.F. Igualada: Jaume Albert, Salinas, Baraldés, Cortada, Enric, Martí (Marí 88'), Arnau (Oscar 5'),Marimón, Sergi, Fran, Casas.
Col.legiats
Daniel Galera Serrano. Sergio Álvarez Ubric, David Herrera Vargas

T.G.: Raúl Hernández (20'), Mario (86'),Peque (86')..
T.V.:...
Incidencies
U.E. Sants
0-0
C.F. Igualada
5
0-0
Entra Oscar per Arnau.
20
Raúl Hernández
0-0
41
Michael
1-0
U.E. Sants
1-0
C.F. Igualada
46
Entra Alex Burch per Juste.
1-0
67
Entra Mario per Raúl Hernández.
1-0
76
1-1
Fran
79
Entra Texeira per Peque.
1-1
85
Entra Robert per Edu Soler.
1-1
86
Mario
1-1
Peque
1-1
88
1-1
Entra Marí per Martí.
U.E. Sants
1-1
C.F. Igualada



Videos (mes videos)

Comentaris

Entrades populars