Victòria amb un tant de polèmica en el derbi del Districte aconseguida per la mínima.

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Partit disputat amb molta intensitat durant tot l’enfrontament. Podríem dir, que ambdós equips s’han repartit el domini del mateix en dos parts per a cada un: la primera pel Sants, on ha estat millor col·locat i a tingut més la possessió de la pilota i disposat de les millors arribades; i la segona meitat per una Iberiana que arran d’una sortida de la represa força agressiva, ha intimidat a l’equip de Julià Garcia que no li ha quedat un altre que dedicar-se a defensar el gol que havien aconseguit a la primera meitat. Aquest gol aconseguit per Michael a prop del minut 10 de partit després d’una gran centrada de Jordi Vergés, picant la pilota amb el cap, ha estat motiu de controvèrsia ja que la rematada de cap picada de l’ariet santsenc la traurà del costat del travesser Albert abans de que toqués la xarxa. En primera instància, semblava una gran aturada però l’àrbitre a instàncies del seu assistent donaria el gol per vàlid.
El conjunt local veurà com amb el pas dels minuts, les coses es complicarien, i com entre unes coses i unes altres el ritme de joc cauria en picat, produint-se una situació força incòmode per poder generar joc. En gran part, com hem dit per un plus d’intensitat i agressivitat visitant, i també per les nombroses queixes i protestes a l’arbitratge. Els motius més consistents: un penal a la primera meitat sobre Johny quan estava per davant del defensor preparat per rematar al costat de l’àrea petita amb un cop de cap; a la segona meitat, les nombroses amonestacions en contra que van suposar l’expulsió de dos dels assistents tècnics i dos jugadors de l’equip (el darrer Manu, per simular penal a les acaballes del partit); i el possible gol d’Adri en una rematada de cap al primer pal, que Carulla a sobre de la línea desviarà amb una aturada magistral tocant al travesser i sortint cap en fora, en una jugada força semblant a la que havia suposat el gol de Michael a la primera meitat.
Amb això, i amb un partit poc vistós però molt seriós, la UE Sants aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva i reforça la seva confiança i moral de cada als propers partits. El següent a casa novament contra l’Igualada.


Marc García

Comentaris

Entrades populars