La salvació a tocar

L'informació ha estat extreta de fcasco.com

Tercera victòria consecutiva de l'Ascó després de superar per 2-0 al Sants en un partit marcat per la justa expulsió en la primera meitat d'un dels jugadors visitants, però on l'Ascó ha hagut de treballar-se una victòria que l'apropa molt a la salvació. Adrià i Cristino de penal han estat els golejadors del partit.

El partit ha començat amb força intensitat, però sense aproximacions a les àrees rivals per part dels dos equips. Tot i això, ha estat l'Ascó qui en tot moment ha buscat mantenir la possessió de la pilota i desgastar el seu rival. Fruit d'aquesta possessió, en el minut 16, Adrià desbordava en banda dreta a un defensor rival i assistia a Denis Coch dins l'àrea, que arribant des de darrera enviava un xut que aturava Carulla en dos temps. Pocs minuts més tard, era el Sants qui s'aproximava en perill a la porteria de Ferran Alcover després d'una passada en profunditat a la que el visitant Michael arribava forçat tot i estar sol davant el porter asconenc. El remat visitant anava molt centrat i Ferran aconseguia aturar una perillosa aproximació del conjunt barceloní. En el minut 31, i amb un partit molt igualat entre els dos conjunts, arribaria una jugada que deixava en inferioritat numèrica al Sants després d'una clar cop de colze de Michael sobre Jose Ramon, que l'àrbitre no ha dubtat en assenyalar com a vermella directa del jugador visitant. Posteriorment a aquesta targeta vermella, hi ha hagut una picabaralla entre diversos jugadors dels dos equips, que ha finalitzat amb diverses amonestacions però sense més incidents. Abans d'arribar al descans, tot i que cap dels dos equips havia generat un perill excessiu sobre la porteria rival, Adrià, després d'una bona jugada individual, ha posat a prova a Carulla, que sota pals aturava sense problemes el xut del jugador asconenc.

La segona meitat començaria com finalitzava la primera, Adrià superava fins a 4 defensors rivals, però novament el seu xut anava excessivament centrat i Carulla, sense problemes, aconseguia blocar novament la pilota. Passats uns minuts, era Denis Coch en el minut 57 qui rematava de cap un còrner que obligava al porter Carulla a fer una bona aturada per evitar el primer gol del partit. La insistència de l'Ascó en aquests primers minuts del segon temps ha tingut el seu premi en el minut 60 quan Adrià aprofitava una errada en la cessió al seu porter de Fabregat, quedant-se sol davant Carulla, al que aconseguia batre amb una vaselina davant la seva sortida. Després d'avançar-se en el marcador, l'Ascó ha sabut aprofitar la seva superioritat numèrica en el terreny de joc per mantenir la pilota en el seu poder mitjançant llargues possessions de pilota que obligaven al conjunt barceloní a desgastar-se en la recuperació i assumir riscos per intentar empatar el partit. Aprofitant aquest fet, Jorge, en el minut 74, posava a prova a Carulla amb un xut creuat després d'un bon contracop que el porter visitant refusava cap a un lateral. Isma Rojas, superant als defensors, aconseguia recuperar aquesta pilota i cedia al segon pal cap a Raul García que amb tot a favor, enviava un potent xut que es perdia per sobre del travesser. En el minut 77, Isma Rojas, novament quallant una gran actuació, era objecte d'un clar penal que transformaria Cristino en el 78 amb un potent xut al centre de la porteria davant el que res podia fer el porter visitant. En el 82, novament Isma Rojas ha estat molt aprop d'anotar el tercer gol asconenc, però Carulla en dues ocasions, aconseguia desbaratar els intents del jugador asconenc que en el dia de d'avui no ha estat encertat de cara a gol. Tot i que l'Ascó podria haver incrementat la seva renda en el tram final de partit, el 2 a 0 ha estat definitiu, permetent al conjunt de Miguel Rubio aconseguir la seva tercera victòria consecutiva amb un balanç de 12 gols a favor i cap en contra.

La propera setmana, l'Ascó visita Torreforta, un dels equips implicats en la lluita pel descens, on el conjunt de Miguel Rubio voldrà allargar el bon moment de forma de l'equip intentant aconseguir tres punts que pràcticament deixarien a l'Ascó a Primera Catalana per a la propera temporada.