C.E. Júpiter 5 – 1 U.E. Sants

L'informació ha estat extreta de el3.cat

a mà amb el porter no seran aprofitats, cosa que dificulta poder afrontar el partit amb certes garanties.
L’equip local, aconseguiria amb poc posar terra de per mig al minut 17, després d’una badada general després del servei des de la cantonada, on després d’un embolic a dins de l’àrea gran serà aprofitat per Raúl a sobre de la línia de gol pràcticament.
Amb un gol de diferència s’arribaria només al descans, i amb un Júpiter que també avisaria de les seves opcions per haver engreixat la seva renda.
Però un gol a la represa de Raúl Hernández al minut 52, millor dit, un autèntic i formidable golàs, després de retallar al seu defensor i col•locar la pilota a l’escaire del pal llarg amb un toc suau i amb rosca. Semblava que això donaria emoció al partit i que el Sants es ficava en el mateix. Però a la jugada següent, pràcticament encara celebrant aquest autèntic golàs, encaixaria l’equip el 2-1, després d’un xut des de la frontal, que passaria per un bosc de cames i on Carulla tot i tocar la esfèrica no aconseguiria evitar el gol.

Les coses del futbol. La truita es capgirarà i això afectarà al Sants i esperonarà al conjunt local que en cinc minuts, faria el 3-1 després d’una recuperació a prop de l’àrea gran i amb una rematada a prop de la petita al primer pal.
Aquest marcador novament serà una llosa per l’equip, i més quan el Júpiter engrandit, continuarà amb l’asedi a la porteria visitant, fins aconseguir un quart gol que ja seria determinant en el partit.
Finalment, i cap a les acaballes del mateix, el Júpiter arrodoniria la festa aconseguint un cinquè gol amb un xut des de la frontal del vèrtex dret de l’àrea gran de la porteria santsenca després d’un córner que havia cedit Carulla en una magnífica intervenció.
Per tant, toca passar pàgina, i afrontar amb les màximes garanties possibles els dos partits que queden com a locals. El primer d’ells, contra el Tàrrega.