Gols:
Minut 49: F.C. Andorra 0-1 Cristian Martinez
Minut 69: F.C. Andorra 0-2 Cristian Martinez
Comentari
El partit ha tingut poca historia. El mes curiós era veure jugar l'equip d'un barri de Barcelona contra l'equip d'un país, pel que fa la joc al Sants no li ha sentat be la parada per la pluja de la setmana passada i continuem provocant un penal en contra cada partit, quatre en els últims tres partits, i el no acabar els partits amb onze jugadors.
La primer part no ha tingut cap historia. Avorrida i ensopida. Només destacar dos xuts molt perillosos de Fabregat que no ha pogut superar a Ferràn Pol, que ha demostrat la seva gran qualitat com quan jugava amb el Sants.
La segona part ha començat amb un bon xut per part de l'Androrra i una gran aturada de Chueca. Un minut mes tard una sacada de banda dels andorrans, la pilota sense control per l'àrea del Sants que acaba en gol, però l'arbitre l'anul-la i assenyala penal i expulsió amb vermella directa a Martín. Aquesta seria l'única tarja per un jugador del Sants en tot el partit. El penal l'ha xutat Cristian Martinez fent el 0 a 1. El Sants ha estat despitat uns minuts fins que en el minut 55 l'arbitre li ha mostrar la segona groga a San Nicolás i ha igualat els dos equips a deu jugadors. A partir d'aquest moment el Sants ha començat a bolcar-se a l'atac i l'Androrra aprofitava molt be les contres, així en una bona jugada arribant fins a la linea de fons, centrada enrere i Cristian Martinez a fet el seu segon gol. El Sants ha continuat intentant-ho, però la mala punteria i les molt bones intervencions de Ferràn Pol han deixat al Sants a 0.
No tant pel joc desplegat, però si per l'efectivitat, l'Andorra s'emporta una merescuda victòria.
Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants Chueca, Escu, Rangel, Vergés, Martín, Gala, Fabregat, Fran, Pipo, Teixe, Geri.
Onze inicial: F.C. Andorra Ferràn Pol, Cristian Martinez, Maneiro, Marc Pujol, Guevara, Ayala, Ludovic, Xavi Gil, Sebas Gomez, Oriol Roch, San Nicolás.