U.E. de Sants 1 – F.C. Ascó 2 -Jorn. 28 Temp. 2012/2013

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Nova derrota de l’equip de Fernando Navarro, aquest cop davant el líder de la classificació, anant a més durant tot el partit a remolc.
Ja que pràcticament en la primera jugada del partit, l’Ascó aconseguiria un 0-1 que aplanaria i tranquil·litzaria als visitants per poder encarar el matx amb molta més comoditat.
L’equip santsenc intentarà refer-se, però aviat es donaria compte que no hi havia inspiració durant el dia. L’equip recuperava bé la pilota, però mancaven idees de creació, cosa que facilitaria molt les coses a una de les millors defenses del campionat. Això, amb el fet, que els locals eren conscients que tenien davant a l’equip més golejador i possiblement el que millor joc col·lectiu genera, feia que generar riscos podria convertir-se en perill en contra.
Aquesta serà la tònica durant tot el partit, cosa que farà arribar al descans amb el mateix resultat de 0-1.
A la represa, veurem a un equip visitant de menys a més, per intentar posar l’escletxa en el marcador i assegurar-ne els tres punts. No serà fins al quart d’hora ben bé, quan Ermengol aconseguiria marcar el seu segon gol del partit després de rebre sol a la mitjapunta en una transició i poder connectar un xut fort, al pal llarg per batre a Chueca.
A partir d’aquí veurem una situació molt més oberta en el terreny de joc: un Ascó que no es conformava i que sortia a mossegar per aconseguir un altre gol (d’opcions en van tenir però sense encert novament); i un Sants que volia retallar diferències o com a mínim aconseguir el gol de l’honor per donar la cara com ens té habituats. I així serà, però pràcticament sobre el xiulet final, quan Pol Font després d’una sèrie de rebots dins de l’àrea gran, finalitzaria la jugada amb un remat sec i ras, per deixar el definitiu 1-2.
Un gol estèril, però que ha de servir per a que l’equip vegi que no ha estat lluny de sumar contra els 3 equips capdavanters de la Lliga, per tal d’aconseguir guanyar en els propers 6 partits contra equips més assequibles, alguns d’ells sense aspiracions ni compromisos, i d’altres de situacions més directes a taula classificatòria.
Proper rival en dissabte 27 tocarà un desplaçament llarg: F.C. Andorra

Comentaris

Entrades populars