El Martinenc s’emporta el primer Memorial Vicenç Bellido (1-4)

L'informació ha estat extreta de Betevé

El primer Memorial Vicenç Bellido se l'ha endut el Martinenc després de guanyar per 4 gols a 1 el Sants. El partit ha estat un sentit homenatge a l'expresident santsenc, en què s'ha lliurat una placa a la vídua i el seu fill, Jordi Bellido, ha fet la sacada d'honor.

El Martinenc amb Manolo Murciano com entrenador eventual, ha estat molt superior a un Sants amb molts jugadors en proves en el primer Memorial Vicenç Bellido. El partit ha començat amb més de 30 minuts de retard perquè la tripleta arbitral no s’ha presentat a l’hora. Un cop tot llest, la UE Sants ha ofert una placa i un ram de flors a la vídua de Vicenç Bellido i el seu fill, fins fa poc a l’equip tècnic del club, que ha fet la sacada d’honor. Quan la pilota ha començat a rodolar, el Martinenc ha estat molt superior i al minut 29, Joel ha inaugurat el marcador amb un golàs en jugada personal. Set minuts després, el mateix Joel ha rematat de cap al segon un córner i ha pujat el 2 a 0 al marcador. A la represa, el Martinenc ha sentenciat amb dos gols més (Segalés i Blanco) i no ha estat fins al final del partit que el Sants ha fet el gol de l’honor, tot i que encara ha tingut temps d’anotar-ne algun més.