U.E. Sants Suplents: Mula, Carcelén, Gascón, Marcos, Urrutia, Samu, Muñoz, Pardo
U.D. Vista alegre Titulars: Planagumà, Kevin, Rosicky, Héctor, Forcadell, Xavi Garcia, Charly, Moreno, Alberto, Cano, Jony
U.D. Vista alegre Suplents: Onana, German, Carmona, Edu, Araujo, Pujante, Sergi, Dirk.

Minut 32: U.D. Vista alegre 1-2 Cano
Minut 60: U.E. Sants 2-2 Navarro
Minut 87: U.E. Sants 3-2 Samu
Comentari
Típic partit de pretemporada del que segurament entrenadors i jugadors en trauran conclusions, però no així els que estem a la banda. Vam veure un Sants molt rejovenit i canviat, si el comparem amb el que va acabar la temporada de la que només en queden quatre o cinc jugadors, el qual sembla que encara li falta una mica mes de rodatge però se'l va veure amb molta intensitat, corrent molt, volen tocar la pilota en tot moment, pressionant, donant bones sensacions pel futur.
En un penal va arribar el primer gol del Sants marcat per Fran. Tot just treure de mig del camp, amb tot l'equip badant va arribar l'empat a 1. I una jugada mes tard el 1 a 2. Van ser els cinc minuts de futbol que va mostrar el Vista Alegre en tot el partit.
Al final del primer temps Héctor va veure la segona groga i el va deixar al seu equip amb deu tota la segona part. Tot i la superioritat numèrica en cap moment es va veure a un Sants superior, ni un Vista alegre gaire preocupat, però en la potser millor jugada del Sants en el 60 Navarro empatava el partit.
Ja amb el partit gairebé acabat, a la sortida de un corner Samu va engaltar una bonic xut per fer que el Sants guanyés la copa.