Derrota per la mínima de la U.E. Sants davant el Lloreda per 1-0

L'informació ha estat extreta de el3.cat

Els santsencs de Tito Lossio cauen en la seva visita al Municipal de Lloreda tot i buscar el gol de l'empat fins l'últim minut.

Diumenge, 27 d'octubre de 2013 - 04:59h

Lloreda i Sants s'enfrontaven a Badalona i saltaven al terreny de joc empatats a punts a la taula, 13. Ha estat l'equip que dirigeix Victor Álvarez qui s'ha quedat amb els tres punts i ha fet valdre el gol d'Héctor al minut 12 de partit. El Sants arribava al Municipal de Lloreda amb força baixes -les de Guille Hernández, Xavi Cacereny i Marc Urrutia per lesió, i les d'Adri Navarro "Picolo" i Sergio Castillo per sanció. De fet, al camp, Fran s'ubicava com a central de circumstàncies i, a la banqueta, al costat de Tito Lossio, seien només dos jugadors amb fitxa del primer equip, Marcos Hernández i Dani Juan Pardo. La resta, del juvenil i l'Amateur B, jugadors que ja han anat entrant en altres convocatòries i que avui eren majoria en les possibles alternatives que podia trobar Lossio per canviar el partit.

Contracops i serveis de córner

L'equip local ha fet patir el Sants en les jugades d'estratègia. Són molts els serveis de cantonada dels que han gaudit els de Victor Álvarez i, el central, Marc Lombardo ha estat l'encarregat d'efectuar la majoria i en moltes ocasions ha trobat la rematada d'algun company. I ha estat el Lloreda qui ha colpejat primer i ha posat la por en el cos als aficionats del Sants amb una jugada al minut nou de partit que ha acabat amb una rematada al fons de la xarxa. El gol, però, no ha pujat al marcador perquè l'àrbitre ha anul?lat l'acció. Ha estat el primer avís i només tres minuts més tard Héctor, ara sí, ha fet el gol dels locals i ha col?locat un 1 a 0 que ja s'ha mantingut fins el final. Després d'una falta favorable al Sants que ha acabat a les mans de Juanito, el porter del Lloreda ha posat la pilota en joc amb una passada en llarg que ha anat directament a les immediacions d'un Héctor que ha superat Sergio Rivademar. El Sants, sobretot en els darrers minuts de la primera part, ho ha intentat per la banda dreta de la mà de Jordi Freixenet i Sergio Navarro. Tots dos no s'han cansat d'intentar superar la defensa local i han generat moltes faltes que no han acabat, però, de trobar rematador. El 45 ha arribat amb l'1 a 0 en el marcador.

Sense premi

Els primers minuts de la segona part començaven bé pel Sants que sortia endollat a buscar l'empat. L'ocasió més clara ha arribat gràcies a Fran. Després de rebre una passada des de la dreta, l'avui central del Sants, ha rematat amb força amb el pit i, després del refús en primera instància de Juanito, ho ha tornat a provar ara amb una rematada amb la dreta que ha salvat de nou el porter del Lloreda.
L'entrada d'Albert Sumarroca per David Muñoz ha envalentint encara més l'equip i el mateix Sumarroca ha protagonitzat una bona jugada per la dreta només saltar al terreny de joc. Els de Tito Lossio han combinat amb més paciència en aquest tram de partit i han aconseguit trenar jugades més elaborades. Samuel ha estat encertat, en aquesta segona part, a l'hora de baixar pilotes i amb Jordi Rodríguez pel centre i Sergio Navarro deixant-se caure a l'esquerra i Peque, en aquest cas a la dreta, l'equip ha triangulat bé a prop de la frontal.
Però quan el cronòmetre sobrepassava ja el minut 80 potser els nervis, per veure's encara per darrere en el marcador, han fet que l'equip ho intentés més amb el cor que amb el cap i ja es llancés a la desesperada i amb més imprecisions que paciència cap a la porteria rival.
Al final, tres punts que es queden al camp del Lloreda en un partit en què el Sants ha patit força defensant les jugades del contrari a pilota aturada i els contracops que s'iniciaven en els peus del porter rival (a més, en 90 minuts han estat cinc les ocasions en què el rival ha enviat la pilota al fons de la xarxa, en quatre, però, la jugada ha estat anul?lada per falta en atac o fora de joc segons l'acció). Els de Lossio, però, també han gaudit d'oportunitats i han intentat fins el darrer sospir posar l'empat en el marcador.

La propera jornada serà al Camp de l'Energia davant el Vilanova del Vallès, diumenge a les 12 del migdia.