El Sants suma un punt d’or en els 15 minuts que faltaven del partit contra el Molletense

L'informació ha estat extreta de btv.cat

El partit Sants-Molletense s'havia suspès quan només faltaven 15 minuts per a l'acabament. El resultat era de 0 a 1 favorable als vallesans. Els verd-i-negres sabien que havien de forçar la màquina per intentar aconseguir un resultat positiu i ho van fer. Gol de Fran i punt d'or per al Sants, que ara és tercer, a un punt, precisament, del Mollet i a quatre del líder.
El partit ha tingut temps per a la polèmica amb les expulsions, primer de l’entrenador visitant, Antonio Filgaira, per protestar, i després de l’autor de l’únic gol del partit, Fran, en una jugada d’atac. L’àrbitre no ha volgut allargar més el matx i no ha concedit cap minut extra als 15 que s’havien de disputar.